0.00
1 читатель, 155 топиков

1
Випускники «Carclean Academy»: Анастасія Новіцька (м. Рівне)

Життя таке, яким ми його робимо — впевнена наша випускниця Анастасія Новіцька з м. Рівне. Цій енергійній, цілеспрямованій і позитивній дівчині подобається працювати з автомобілями, і вона хоче стати професіоналом в улюбленій справі! Саме тому ми зустрілися з нею в «Carclean Academy»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Олексій Венгерак (м. Вараш)

Одна з причин, чому ми любимо свою роботу — це спілкування з цікавими, цілеспрямованими людьми!

Наш студент Олексій Венгерак родом зі Львова, але вже 5 років живе у м. Вараш Рівненської області. Він приїхав в «Carclean Academy» на курс «Детейлінг інтер’єру» і після навчання планує відкрити детейлінг-студію у своєму місті!


Читать дальше →

Випускники Carclean Academy: комплексний курс для двох Сашків

Потрібно відкривати щось своє або, як мінімум, займатися тим, що подобається, — вирішили два Олександри, Дутка і Неруцак, і приїхали в Carclean Academy на комплексний курс детейлінгу.

Раніше хлопці не мали досвіду роботи з авто, але дуже хотіли навчитися. І ось 10 насичених днів в нашій Академії детейлінгу позаду!



Читать дальше →
  • нет
  • avatar
  • 0
  • Поделиться
  • 0

1
Випускники «Carclean Academy»: Іван Солило (м. Рава-Руська, Львівська обл).

Продовжуємо знайомити вас з випускниками «Carclean Academy»!

Іван Солило з м. Рава-Руська, що на Львівщині, на початку жовтня успішно завершив курс «Детейлінг екстер’єру» і отримав сертифікат про досягнутий кваліфікаційний рівень. Цікаво, що він планував навчання в «Carclean Academy» близько 2 років! Але сумнівався, зважував «за» і «проти», думав, потрібно це йому чи ні. А поштовхом нарешті поїхати стала… братова машина!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Сергій Мошковський (м. Луцьк)

Повернувся з Києва у рідне місто, щоб відкрити власну справу, — розповідає наш випускник Сергій Мошковський з м. Луцьк. — Ну а для вдалого старту вирішив здобути додаткові навики в «Carclean Academy» на курсі «Детейлінг інтер’єру»!

Про навчання і не тільки — у нашій з Сергієм розмові!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Микола Поліщук (м. Новоград-Волинський)

Чим більше знань, тим більше можливостей, — впевнений Микола Поліщук з м. Новоград-Волинський. Саме тому він, досвідчений спеціаліст по перешиву салонів, приїхав на навчання реставрації шкіри в Carclean Academy.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Віталій Уваров і Вільям Березовський (м. Луцьк)

Левова частка успіху будь-якої справи — це підготовлений персонал! Тому дуже приємно, що нам довіряють таку відповідальну справу, як навчання нових працівників!

Незабаром у нашому рідному м. Луцьк відкривається сучасна детейлінг-студія, і ми провели підготовку її працівників! Вільям Березовський і Віталій Уваров успішно завершили навчання в Carclean Academy і готові до професійного детейлінгу!



Навчалися в 2 етапи: в кінці серпня Вільям і Віталій пройшли курс «Детейлінг інтер’єру», а через місяць освоїли напрямок «Детейлінг екстер’єру». Їм є чим поділитися!
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Михайло Нестерчук (м. Маріуполь)

Рекомендую Carclean Academy тим, хто хоче займатися справжнім детейлінгом, — так відгукується про нашу Академію Михайло Нестерчук з м. Маріуполь Донецької області.



Він розповів, що привело його детейлінг, як проходило навчання, чи ефективне воно та багато іншого. Враження Михайла від «Carclean Academy» зсередини — у нашій розмові.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Демчук (м. Запоріжжя)

Дотанцювався до детейлінгу, — жартує випускник Carclean Academy Дмитро Демчук з м. Запоріжжя!

Жарти жартами, але чому і навіщо людина, яка змалку професійно займається танцями і зробила у цій галузі неабияку кар’єру, вирішила навчатися детейлінгу? Про це та багато іншого — у нашій розмові!


Читать дальше →

1
Випускники Carclean Academy: Олександр Жихарєв (м. Одеса)

— Поки що це як хобі. Буде круто, якщо з часом воно зможе монетизуватися, — так розповідає про роль детейлінгу у своєму житті Олександр Жихарєв з м. Одеса. А ми думаємо, що головне — почати!

Олександр пройшов в Carclean Academy курс «Реставрація шкіри і пластику» та отримав сертифікат європейського зразка. Ну а ми розпитали нашого випускника про навчання, враження від Академії та плани на майбутнє!


Читать дальше →