Випускники «Carclean Academy»: Андрій Андрійчук (м. Звягель, Житомирська обл)

— Багато читав про цей бізнес і бачу, що у ньому є перспективи, — розповів нам випускник «Carclean Academy» Андрій Андрійчук з міста Звягель Житомирської області. Він пройшов навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру» і готовий працювати у цій сфері!



Андрій — досвідчений бізнесмен, вже має власну справу, і навіть не одну! Що зацікавило його в детейлінгу, з чого планує почати і багато іншого читайте у нашій розмові!

Андрію, розкажи про себе. Що привело тебе в детейлінг?

Я завжди працював сам на себе. Наразі у мене велосипедний бізнес і мережа кав’ярень. Вирішив, що треба ще щось (сміється).

Все почалося з того, що придбав ділянку землі і побудував невеликий бокс. Задумався, що там можна зробити. Одразу прийшла думка про детейлінг.

Чому саме ця сфера?

По-перше, мені це подобається. По-друге, це перспективна справа, де є багато можливостей. Тим більше особливої конкуренції у нашому місті немає.



Але, звичайно, треба розуміти, що і як ти робиш. Тому вирішив спочатку пройти професійне навчання. Про «Carclean Academy» дізнався з інтернету. Десь пів року думав, їхати чи не їхати, але все ж таки наважився.

Задоволений навчанням?

Так, все класно. Всі мої сподівання виправдалися повністю. Доступно і детально пояснюють, багато практики, щоб набити руку. Все супер. Отримав достатньо знань і навиків, щоб впевнено почати нову для мене справу.



Що плануєш по приїзду додому?

Приступати до роботи. Маю багато знайомих, що займаються авто, тому практикуватися буде на чому. Ну і поступово виходити на комерційний рівень.

Успіхів тобі, Андрію!


«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.