1
Випускники «Carclean Academy»: Віталій Уваров і Вільям Березовський (м. Луцьк)

Левова частка успіху будь-якої справи — це підготовлений персонал! Тому дуже приємно, що нам довіряють таку відповідальну справу, як навчання нових працівників!

Незабаром у нашому рідному м. Луцьк відкривається сучасна детейлінг-студія, і ми провели підготовку її працівників! Вільям Березовський і Віталій Уваров успішно завершили навчання в Carclean Academy і готові до професійного детейлінгу!



Навчалися в 2 етапи: в кінці серпня Вільям і Віталій пройшли курс «Детейлінг інтер’єру», а через місяць освоїли напрямок «Детейлінг екстер’єру». Їм є чим поділитися!

Хлопці, розкажіть про себе. Раніше працювали з автомобілями?

Віталій: Кілька років працював на автомийці. Влітку робили планові хімчистки. Вже зараз розумію, що це було так — освіжити салон. Особливо не заморочувалися очищенням плям чи важкодоступних місць. Тому досвід ніби й маю, а ніби й не маю (сміється). Багато відкрив для себе нового.



Вільям: Трохи займаюся продажем автомобілів. Стосовно догляду, то мав справу лише зі своїм авто. Але подобається, коли в машині чистота. Якось звик уже підтримувати порядок.



Чому вирішили навчатися детейлінгу?

Це було спільне рішення — наше і нашого керівника. Відкриваємо детейлінг-студію у м. Луцьк, на вул. Яровиця. Хочемо бути на рівні студії, а не гаража. Тому розпочали з професійного навчання.

Вибрали Carclean Academy тому що близько?

Не зовсім (сміються). Хоча це теж відіграло свою роль. Але вибрали за те, на сьогоднішній день це найбільш потужна школа детейлінгу в Україні. Це доводять схвальні відгуки ваших випускників.

А які ваші особисті враження?

Віталій: Просто вау! Дуже сподобався підхід і уважне ставлення до студентів. Всі працівники Carclean Academy готові допомогти, будь це навчання чи організаційні моменти. Навіть керівник Академії Олексій приділяє студентам максимум уваги, хоч у нього своїх клопотів вистачає. По-людськи це дуже приємно! Відношення дуже хороше.

Вільям: Взагалі атмосфера приємна, створюють тобі максимум комфорту. В таких умовах навчатися легко.



Тренери пояснюють доступно?

Так, все показують і розказують. Навіть по найменших дрібницях. Не було такого, щоб ми задавали питання, а нам на нього не відповідали. Видно, що викладаються по максимуму. Ну і, безперечно, вони — професіонали найвищого класу.

Що давалося найважче?

Віталій: Полірування! Для мене особисто це не було знайомо. На початку було незрозуміло, як тримати машинку, як працювати на різних поверхнях і так далі. Це процес, в який треба втягнутися. Звичайно, з першими машинами буде складно. Але, думаю, справимося.



Коли дуже багато інформації, починаєш панікувати. Як я це буду робити, нічого не вмію, нічого не пам’ятаю… Але в роботі все згадується і стає на свої місця. Ще радує, що завжди можна звернутися до свого тренера за допомогою.

Вільям: Для мене найскладніше — це підбір кругів і паст. Багато нового, треба це все переварити. Але коли пробуєш на практиці, все виходить саме собою.



Раніше здавалося, що полірування — це щось таке страшне. А зараз — робиш собі та й усе. Навчитися можна будь-чому, аби було бажання. Тому впевнений, що все у нас вийде.

Поговоримо детальніше про вашу майбутню студію. Що планується?

На початок плануємо 5 машино-місць — 2 під мийку, 3 під детейлінг. Буде мийка, хімчистка, полірування, нанесення захисних покриттів — загалом все, чому ми у вас навчилися.



Як будете називатися?

З назвою тяжко (сміються). Хочеться, щоб і запам’ятовувалося, і не дуже складно було. Тому поки це під питанням.

Чому б ще хотіли навчитися?

Ось відпрацюємо все, що у вас дізналися, тоді зможемо відповісти (сміються). Але однозначно, якщо будемо навчатися, то лише в Carclean Academy!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.