0.00
1 читатель, 157 топиков

1
Як з моряка зробити детейдера: випускник «Carclean Academy» Олексій Василенко (м. Маріуполь)

Навіть коли твоя основна професія аж ніяк не пов’язана з автомобілями, детейлером можна стати завжди! Варто лише дуже захотіти!

Олексій Василенко приїхав до нас на навчання з м. Маріуполь Донецької області. Він моряк зі стажем, кілька років ходив у дальні рейси. Чому вирішив кардинально змінити сферу діяльності, що спонукало до навчання і як потрапив у Carclean Academy — у нашій подальшій розмові.


Читать дальше →

1
Випускники про Carclean Academy: Назарій і Володимир Бербенюки (м. Івано-Франківськ)

Думав їхати на навчання сам, але вирішив взяти з собою брата, — розповідає один з наших студентів. Задоволені обоє! 

Назарій і Володимир Бербенюки приїхали в Carclean Academy з м. Івано-Франківськ. Досвід роботи з автомобілями мають, адже досить тривалий час займаються пригоном машин з Америки.



Хлопці розказали нам, як потрапили на навчання, чи задоволені тим, що отримали, про свої плани на майбутнє і багато іншого.
Читать дальше →

Випускники про «Carclean Academy»: Олеся Вікнянська (м. Одеса)

Хорошому майстру робота завжди знайдеться, — переконана наша випускниця Олеся Вікнянська з м. Одеса.

Олеся приїхала в Carclean Academy на курс «Реставрація шкіри і пластику». 2 дні вона разом з тренером Анною Шухман вивчала тонкощі процесу, препарати та їх пропорції, створення відтінків та багато іншого. За словами нашої студентки, реставрація — це творча робота, яка потребує уважності, індивідуального підходу і самоввідачі.


Читать дальше →

1
Випускники про Carclean Academy: Любомир Горальник (м. Івано-Франківськ)

Співзасновник детейлінг-студії «Royal Detailing Studio» Любомир Горальник з м. Івано-Франківськ успішно пройшов курс «Детейлінг екстер'єру» в Carclean Academy і отримав сертифікат про отриманий кваліфікаційний рівень.

Про свої враження від навчання та перебування в Академії детейлінгу, плани на майбутнє та багато іншого Любомир розповів у відеовідгуку.


Читать дальше →

2
- Детейлінг - це безліч можливостей, - випускник «Carclean Academy» Віктор Тарасюк (м. Хмельницький)

Якщо дійсно любити автомобілі і те, чим займаєшся, детейлінг дає надзвичайно багато можливостей, — переконаний випускник Carclean Academy Віктор Тарасюк з м. Хмельницький. Для нього, як і для нас, авто — це справжня любов і невід’ємна частина життя! Тому про них і буде наша розмова!


Читать дальше →

2
Бачу мету, не бачу перешкод: випускники Carclean Academy Григорій Кувалдін і Євгеній Бабич (м. Добропілля Донецької області)

Коли знаєш, що хочеш від життя, навіть велика відстань не стане перешкодою для досягнення мети! Саме про це наша сьогоднішня розмова з випускниками Carclean Academy Григорієм Кувалдіним і Євгенієм Бабичем, які приїхали аж з м. Добропілля Донецької області. А ще – про те, як важливо знайти саме свою улюблену роботу.


Читать дальше →

2
Випускники «Carclean Academy»: бортпровідник Олександр Науменко (м. Бориспіль)

Що приводить в детейлінг людей з інших, здавалося б, далеких від автомобілів галузей? Про це розповів наш черговий випускник!

Знайомтеся — Олександр Науменко з м. Бориспіль! За фахом — викладач англійської мови, за професією — бортпровідник зі стажем польотів більше 10 тисяч годин, а за покликанням — детейлер!


Читать дальше →

2
Навчання для сусідів: виконавчий директор СТО м. Рожище Анатолій Кривицький

Ми – за розвиток професійного детейлінгу, тому щиро радіємо появі місць, де можна отримати послуги на високому рівні. Саме таке відкривається у м. Рожище Волинської області!

На навчанні в Carclean Academy побував виконавчий директор новоствореного СТО Анатолій Кривицький.



Про плани на майбутнє і враження від навчання – з перших вуст!
Читать дальше →

2
Випускники «Carclean Academy»: Мар’ян Фазан (м. Дрогобич)

Грунтовно, відповідально і серйозно — саме так відноситься до навчання і до життя загалом Мар’ян Фазан з м. Дрогобич, що на Львівщині. Він пройшов курс «Детейлінг інтер’єру» в Carclean Academy, щоб максимально якісно та на високому рівні надавати послуги хімчистки салону автомобіля у власній студії «Hot Car».


Читать дальше →

2
Випускники "Carclean Academy": любитель крутих поворотів Гліб Васюк (м. Київ)

Трапляється, що за крутим поворотом відкриваються нові, цікаві перспективи. Головне — наважитися на радикальні зміни і у потрібний момент повернути у правильну сторону!

Знайомтеся — Гліб Васюк з м. Київ, колишній представник ресторанного бізнесу, а відтепер — професійний детейлер! Він успішно пройшов комплексний курс детейлінгу в Carclean Academy і отримав сертифікат PROFY!


Читать дальше →