1
Випускники «Carclean Academy»: Анастасія Новіцька (м. Рівне)

Життя таке, яким ми його робимо — впевнена наша випускниця Анастасія Новіцька з м. Рівне. Цій енергійній, цілеспрямованій і позитивній дівчині подобається працювати з автомобілями, і вона хоче стати професіоналом в улюбленій справі! Саме тому ми зустрілися з нею в «Carclean Academy»!



Настю, розкажи про себе.

За освітою я вчитель англійської мови. Працювала за кордоном, пробувала себе в різних сферах. Була офіціантом, клінером, працювала на рецепшені, в службі підтримки. Коротше кажучи, шукала, чим хочу займатися по житті. Та й загалом люблю рух, постійно треба щось робити і нове освоювати.

Мій хлопець має власну студію «Everest Garage» у м. Рівне. Він спеціалізується на витягненні вм’ятин, а нещодавно почав займатися детейлінгом. Запропонував мені спробувати себе у цій в сфері. Спробувала день-два, перша машина, друга — і розумію, що мені подобається! Вирішила далі розвиватися у цьому напрямку.



Мої рідні були дуже здивовані. Казали: вивчилася на вчителя, а тут тобі зовсім інше сподобалося. Ну таке життя (сміється).

Ти раніше не мала справи з автомобілями?

Професійно не мала, хоча машини мені подобалися завжди. Ще з дитинства цікавилася гонками, тюнінгом і подібними «недівчачими» справами. Але по справжньому захопилася, коли купила свій автомобіль.

Як давно почала працювати в детейлінгу?

Відносно недавно, до пів року часу. А таке враження, що все життя (сміється).

Які послуги робиш?

Виконую детейлінг-хімчистку салону автомобіля — навчив колега, який давно цим займається. Пробую полірувати.

Ти приїхала в «Carclean Academy» на напрямок «Реставрація кузова». Чому вирішила навчатися і чому саме цей курс?

Мабуть, треба все розповідати по порядку ( сміється). Почалося з того, що до нас на комплекс приїхала машина. Робили хімчистку та полірування. У ході роботи виникла потреба підкапування відколів. Раніше ми такого не робили, і ніхто не знав, як це робиться. Ну і я вирішила спробувати. Подивилася відео, перечитала купу інформації, купила матеріали і ручку — і давай сама підкапувати. Але бачу — що воно явно не так, як треба, виходить. Не той результат, який я хочу.

З того моменту почала шукати школу, якихось вчителів, в яких можна повчитися. Порекомендували вас. Почитала інформацію, відгуки, сподобалося. А коли виявилося, що деякі мої знайомі навчалися в «Carclean Academy» і дуже задоволені, сумнівів не залишилося.



І як враження?

Задоволена максимально! Атмосфера дуже класна! Таке відчуття, що я у вас тут не вперше. Що я вас всіх давно знаю.

Щодо навчання — зрозуміла, що те, що я робила і дивилася в інтернеті, не має нічого спільного з професійною реставрацією відколів. Ось ми з тренером зробили — бачу вже, що воно буде носитися, а не так, що я закапала, сполірувала чи затерла, машина виїхала, проїхалася 10 метрів і все злетіло.

Важко навчатися?

Навпаки, у задоволення. Колектив дуже приємний, тренер дуже класний. У мене до нього безліч запитань — і на всі він знає відповіді!



Взагалі дуже круто, що до мене прикріплена людина, яка приділяє мені максимум часу і уваги, все показує і розказує. Думаю, це важлива причина, щоб сюди приїхати.

Вже задумуюся про те, щоб записатися до вас на навчання поліруванню. Обов’язково приїду сама і порекомендую всім знайомим!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.