1
Випускники «Carclean Academy»: Олексій Венгерак (м. Вараш)

Одна з причин, чому ми любимо свою роботу — це спілкування з цікавими, цілеспрямованими людьми!

Наш студент Олексій Венгерак родом зі Львова, але вже 5 років живе у м. Вараш Рівненської області. Він приїхав в «Carclean Academy» на курс «Детейлінг інтер’єру» і після навчання планує відкрити детейлінг-студію у своєму місті!



Олексію, ти раніше працював з автомобілями?

Професійно цим ніколи не займався. Лише на любительському рівні, з власним авто. Ще мій родич займається автосклом, то йому трохи допомагав. А загалом зараз працюю у сфері будівництва.

А чому детейлінг?

Хочу відкрити власну справу. Сфера детейлінгу у моєму місті ще не розвинена, тому цей напрямок роботи дуже перспективний. А так як мені подобається працювати з машинами, детейлінг мені підходить.



Чому вирішив навчатися?

Спочатку думав, що це нескладно, впораюся сам. Почав шукати інформацію в інтернеті, дивитися відео в ютубі. На перший погляд інформації більш ніж достатньо, але по факту — не вистачає. Крутив-вертів, і прийшов до висновку — треба пройти навчання у спеціалістів. Адже якщо мені не розкажуть про всі нюанси, доведеться їх дізнаватися на власному досвіді, набивати гулі. Тим більше що це буде на чужих машинах і мої косяки будуть впливати на мою репутацію. Хіба воно мені треба? А так, думаю, отримаю відповіді на всі свої запитання. Записався до вас (сміється).



Чому вибрав нашу Академію?

Про «Carclean Academy» дізнався з Інстаграм. Все підійшло — розташування, умови, вартість. Тому інші варіанти навіть не розглядав.

Подобається у нас?

Все супер! А як може бути інакше, якщо тобі у всьому допомагають, сприяють, дбають, щоб було зручно. Відношення чудове як зі сторони адміністрації, так і від тренерів. Привіз список питань — на всі мені дали детальні відповіді.



Жодного дискомфорту — таке враження, що ти тут давно, все і всіх знаєш!

Умовами проживання також повністю задоволений. Все шикарно, нове, чисте, гарне. Обіди комплексні дуже смачні. Жодних нарікань.

Розкажи про навчання.

Дуже багато інформації, яку одразу відпрацьовуєш на реальному авто. Але навчатися легко, адже поряд постійно знаходиться тренер, який приділяє тобі максимум часу та уваги. Кожен твій рух під наглядом (сміється).



Можу сказати, що вартість навчання повністю виправдана. Зі мною діляться насамперед досвідом і практичними навиками, а це безцінно.

Що плануєш робити після навчання?

В планах відкривати власну справу. Вже є приміщення, по приїзду залишилося зробити ремонт і закупити техніку. Свідомо з цим не поспішав, адже не знав, що саме на початках буде потрібно. Аня (тренер Анна Кравчук) розповіла, що, де і як знадобиться, які краще брати інструменти і матеріали тощо. Їду додому з повною базою даних і націлений на продуктивну роботу!

Почнемо з хімчистки, але планую розвиватися далі. Тому впевнений, що ще до вас приїду!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.