0.00
1 читатель, 155 топиков

2
"Щоб втримати клієнта, потрібно постійно розвиватися", - випускник «Carclean Academy»Тарас Бурий (Львів)

Щоб бути успішним у детейлінгу, потрібно постійно розвиватися, — вважає засновник детейлінг-студії «Ego Car» (Львів) Тарас Бурий. Тому він приїхав в Carclean Academy на курс ««Реставрація відколів і глибоких подряпин на кузові автомобіля».


Ми поговорили про особливості детейлінгу у Львові, студію «Ego Car» та враження Тараса від навчання.
Читать дальше →

2
Відгук про Carclean Academy: засновник студії "Pullman Detailing" Олександр Куций (Київ)

Олександр Куций в Carclean Academy не вперше: він проходив навчання детейлінгу екстер'єру восени 2019 року. За півтора року Олександр встиг переїхати з Хмельницького в Київ і заснувати власну детейлінг-студію «Pullman Detailing».

Цього разу Олександр приїхав до нас освоювати новий напрямок — реставрацію шкіри та пластику. Як це відбувалося і про свої враження наш випускник розповів у відеовідгуку.


Читать дальше →

1
Випускники Carclean Academy: секрети успіху від Дмитра Лиська

Успіх потрібно планувати, — вважає випускник Carclean Academy Дмитро Лисько з м. Полонне Хмельницької області. І у нього це дуже добре виходить!

Дмитро — власник мийки самообслуговування DSL. У свій час самостійно продумував і реалізовував логотип, концепцію розвитку та інші нюанси. Без перебільшень, вклав у свою справу душу, і це дало результат. Його бізнес успішно працює більше 3 років. Дмитро вирішив, що прийшов час рухатися далі, і зробив ставку на детейлінг. Чому — читайте далі.

Читать дальше →

1
Зустріч з давніми знайомими: курс реставрації шкіри для команди «Pullman Detailing» (Київ)

Приємно, коли наші випускники досягають успіху і приїжджають до нас уже зі своєю командою! Значить, йдемо у правильному напрямку!


Керівник детейлінг-студії «Pullman Detailing» (Київ) Олександр Куций проходив навчання в «Carclean Academy» восени 2019 року. Одразу після цього він переїхав з Хмельницького в Київ і розпочав власну справу. Нині започаткована ним студія надає послуги полірування і хімчистки автомобілів, і за рік роботи набула багато постійних клієнтів. Прийшов час розвиватися далі — і команда «Pullman Detailing» приїхала на курс «Реставрації шкіри».


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: посвячення в детейлери для Юрія Панаса (Закарпаття)

Для когось детейлінг — справжня любов, а інші потрапляють у цю сферу, бо так складається ситуація. І залишаються надовго, бо це так захоплююче!



Юрій Панас все свідоме життя займався будівництвом, працював як в Україні, так і закордоном. Але через епідемію коронавірусу змушений був повернутися додому. Чому він вирішив стати детейлером і як це відбувалося — читайте у нашому інтерв’ю.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Орест Гречин (м. Львів)

«Всім подобається їздити у чистому автомобілі, а мені – робити його чистим», — говорить наш студент Орест Гречин зі Львова. Він вирішив зробити своє захоплення професією і приїхав в «Carclean Academy» на курс «Детейлінг інтер’єру».



Варто зазначити, що Орест – не новачок у сфері догляду за автомобілями. Але про це розповість він сам.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: підвищення кваліфікації для Назара Городечного (м. Львів)

Хтось приїжджає в «Carclean Academy» вивчати детейлінг з нуля, а хтось — вдосконалити свої вміння та підвищити кваліфікацію. Як, наприклад, Назар Городечний з міста Львів.




Назар – досвідчений детейлер, адже вже близько 5 років працює в офіційному дилерському центрі «Тойота Центр Львів «Діамант». Займається поліруванням автомобілів, зняттям бітумних плям, нанесенням захисних покриттів, а також хімчисткою салону.
Читать дальше →

2
Випускники Carclean Academy: старт кар'єри для Вадима Іванюка (м. Вінниця)

Інколи для визначення життєвого вектора достатньо потрапити у вдалий час у вдале місце. Саме так сталося з нашим студентом Вадимом Іванюком з м. Вінниця!

Скориставшись послугами одного з представництв Міжнародної мережі студій детейлінгу Carclean, він дуже зацікавився і вирішив всерйоз пов’язати своє життя з автомобілями. Про старт кар’єри детейлера та плани на майбутнє – у нашому інтерв’ю.


Читать дальше →

1
Отримати знання у подарунок: Carclean Academy і Денис Шутурминський (Одеса)

Що ви даруєте близьким і що дарують вам? Чи було щось таке, щоб запам’яталося надовго? Ось Денис Шутурминський з Одеси на свій день народження отримав у подарунок сертифікат на навчання в Carclean Academy!




Він розповів нам, чи сподобався йому такий сюрприз і що в результаті з цього вийшло. Але про все по порядку.
Читать дальше →