0.00
1 читатель, 155 топиков

1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Остроушко (м. Кропивницький)

— Щоб отримати найкраще, потрібно прикласти хоча б якісь зусилля, — переконаний наш випускник Роман Остроушко з м. Кропивницький. Він хотів навчатися саме в «Carclean Academy», і відстань у 700 км не стала перешкодою!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Олександр Калмиков (м. Чернігів)

— Нещодавно ми відкрили детейлінг. Для мене це етап розвитку бізнесу і те, що до душі, — розповідає власник автосервісу «Lucky Motors» у м. Чернігів Олександр Калмиков. — Наразі проводимо полірування, хімчистку салону та захист авто плівкою. Є бажання розширити спектр послуг.

Олександр пройшов в «Carclean Academy» навчання за напрямком «Реставрація шкіри та пластику», і ця послуга скоро буде доступна у Чернігові!


Читать дальше →

1
Успішний бізнес під ключ у новому форматі: вітаємо з відкриттям автомийку "Carclean Тульчин"!

Нещодавно ми запустили новий формат успішного бізнесу під ключ — автомийку по франшизі Carclean! І перша з них відкрилася у місті Тульчин Вінницької області!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Олександр Заїка (м. Хмельницький)

Серйозний, відповідальний і зосереджений на результаті — так можемо охарактеризувати нашого сьогоднішнього співрозмовника! Знайомтеся — випускник «Carclean Academy» Олександр Заїка з м. Хмельницький!


Читать дальше →

Випускники «Carclean Academy»: Олександр Чертовських (м. Київ)

Такі різні історії у наших студентів, і кожна з них цікава та особлива!

Сьогодні наш співрозмовник — випускник курсів «Детейлінг екстер’єру» та «Поклейка антигравійної плівки» Олександр Чертовських з міста Київ. Економіст за освітою, наш студент перепробував себе у різних сферах діяльності. Вирішив займатися детейлінгом і приїхав в «Carclean Academy» за знаннями!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Наталія Класс (м. Дніпро)

— 15 років працюю з автомобілями і дуже люблю свою роботу, — розповідає наша студентка, представниця офіційного дилерського центру «Lexus» в місті Дніпро Наталія Класс. — До вас приїхала, щоб підвищити кваліфікацію і навчитися полірувати.



Наталія пройшла в «Carclean Academy» групове навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру». Наша розмова — про враження від навчання, плани на майбутнє та ще багато чого цікавого.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Максим Пазинич (м. Одеса)

У нас часто запитують, чи можна в нашій Академії навчитися детейлінгу з нуля. Відповідь — так! Але майте на увазі, що ця робота затягує!

Максим Пазинич приїхав на навчання в «Carclean Academy» з м Одеса. Він студент, у майбутньому планує бути моряком. Але через війну ці плани довелося відкласти. У сферу детейлінгу потрапив, можна сказати, випадково, і приїхав до нас зовсім «зеленим». Що було далі, він розповість сам!


Читать дальше →