0.00
1 читатель, 157 топиков

1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Рокитенець (м. Сарни Рівненської обл)

— Самому до всього доходити набагато дорожче, — переконаний Дмитро Рокитенець з м. Сарни Рівненської області. Він у січні цього року пройшов навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Детейлінг екстер’єру» і поділився своєю історією.


Читать дальше →

1
Випускники "Carclean Academy": Максим Гребенюк (м. Кременчук, Полтавська обл)

— Захоплення детейлінгом почалося з відео на Youtube, — розповідає наш випускник Максим Гребенюк з м. Кременчук Полтавської області. — А поступово інтерес до гарних автомобілів переріс у прагнення самому творити автокрасу!

Для освоєння знань і навиків професійного детейлінгу Максим вибрав курс «Детейлінг екстер’єру» в «Carclean Academy».


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Березнюк (м. Луцьк)

— Для малярки відколи на кузові — ще той головний біль, — розповідає наш студент Роман Березнюк з м. Луцьк. — І дуже добре, коли є людина, що вміє їх ремонтувати! Тому компанія, в якій працює Роман, прислала його в «Carclean Academy» на навчання за напрямком «Реставрація відколів і подряпин до грунту».



Але про все по порядку!
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Тарас Пришляк (м. Івано-Франківськ)

— Приїхав на розвідку, подивитися, що у вас і як, — сміється випускник «Carclean Academy» Тарас Пришляк з м. Івано-Франківськ. Він пройшов 1-денний курс «Реставрація відколів і глибоких подряпин на кузові автомобіля» і поділився враженнями від Академії! Трохи поговорили й про детейлінг та плани на майбутнє.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: наш новий франчайзі Олександр Скалецький (м. Київ)

Він енергійний та амбітний, по-справжньому любить автомобілі і чітко знає, чого хоче від життя. Знайомтеся – Олександр Скалецький, випускник «Carclean Academy» і майбутній керівник студії детейлінгу «Carclean Kyiv-SV», яка зовсім скоро почне роботу у Святошинському районі Києва!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Ігор Бігуняк (м. Дрогобич)

Мені подобаються автомобілі і коли вони гарно виглядають, — розповідає наш випускник Ігор Бігуняк з м. Дрогобич. З цього і починається шлях до детейлінгу!

Ігор пройшов в «Carclean Academy» навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру».



Після завершення курсу ми розпитали нашого студента про враження і плани на майбутнє.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Тамара Кучманич (м. Дрогобич, Львівська обл)

— Бачу, що це користується попитом, люди хочуть таке робити. А я хочу розвиватися у новій сфері, — розповідає Тамара Кучманич з м. Дрогобич Львівської області. Вона успішно пройшла навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Реставрація шкіри і пластику в салоні автомобіля» і рішуче налаштована стати затребуваним спеціалістом у цій галузі!



Наша розмова — про кардинальні зміни у житті, сімейний бізнес і можливості реалізації у новій справі!
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Анатолій Лут (м. Черкаси)

Якщо є хтось, хто любить автомобілі так, як ми, то це наші випускники!

Знайомтеся — фанат доглянутих і сяючих автомобілів Анатолій Лут з м. Черкаси! Він пройшов у «Carclean Academy» курс «Детейлінг екстер’єру» з Олександром Дейнегою і розповів нам, як це було!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Валяс (м. Тернопіль)

Спробував, сподобалося, затягнуло, — так жартома описує свій шлях в детейлінг Юрій Валяс з м. Тернопіль. Він пройшов у «Carclean Academy» навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру» і розповів про себе, враження від навчання і плани на майбутнє.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Неля Цапук (студія детейлінгу «Carcare BV», м. Луцьк)

Коли захоплюєшся тим, що робиш, все обов’язково вийде!

Неля Цапук з м. Луцьк — творча і цілеспрямована людина, яка звикла завжди досягати ідеального результату. Саме тому вона прийшла на курс «Реставрація шкіри і пластику» в «Carclean Academy»!


Читать дальше →