1
Випускники «Carclean Academy»: Максим Пазинич (м. Одеса)

У нас часто запитують, чи можна в нашій Академії навчитися детейлінгу з нуля. Відповідь — так! Але майте на увазі, що ця робота затягує!

Максим Пазинич приїхав на навчання в «Carclean Academy» з м Одеса. Він студент, у майбутньому планує бути моряком. Але через війну ці плани довелося відкласти. У сферу детейлінгу потрапив, можна сказати, випадково, і приїхав до нас зовсім «зеленим». Що було далі, він розповість сам!




Максиме, розкажи про себе.

Навчаюся в Одеській морській академії, буду моряком. Мав проходити стажування на кораблі, вже оформив документи. Але розпочалася війна і порти закрили. Вільного часу було багато, тому почав шукати якийсь підробіток. Знайомий запропонував роботу в його детейлінг-студії. Ну я і погодився.

Маєш досвід роботи з автомобілями?

Хіба що прибирав у своєму авто (сміється).



Як надумав їхати на навчання? І чому саме в «Carclean Academy»?

Ідея відправити мене на навчання належить власнику студії. Власне, він планував це давно. Обирав місце навчання також він. Одразу сказав, що я їду в Луцьк.



Поділися враженнями.

Детейлінг для мене — абсолютно нова сфера, тому потрібний час всю інформацію засвоїти і «переварити». Скажу так, що було досить складно, але разом з тим надзвичайно цікаво.



Навчався на напрямках «Детейлінг інтер’єру» та «Реставрація шкіри». Робота з салоном далася легко, а от зі шкірою було важче. Адже щоб реставрація була якісною і добре трималася, є багато нюансів, які треба тримати в голові і враховувати при виконанні роботи. Складно одразу все запам’ятати. На все потрібен час. Треба залишитися з цією роботою один на один і декілька разів зробити її самостійно.



Хочу відзначити доступну подачу інформації. Тренери детально все пояснюють, показують і розказують, доки ти не зрозумієш. Та й загалом у вас дуже злагоджена і привітна команда.

Що плануєш робити після навчання?

По приїзду одразу стаю до роботи. Вже чекає машина, на якій маю робити інтер’єр. А взагалі детейлінг мене зачепив, хотів би далі розвиватися у цьому напрямку!

Успіхів тобі, Максиме! Раді, що ти з нами!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.