1
Випускники «Carclean Academy»: Сергій Мошковський (м. Луцьк)

Повернувся з Києва у рідне місто, щоб відкрити власну справу, — розповідає наш випускник Сергій Мошковський з м. Луцьк. — Ну а для вдалого старту вирішив здобути додаткові навики в «Carclean Academy» на курсі «Детейлінг інтер’єру»!

Про навчання і не тільки — у нашій з Сергієм розмові!



Сергію, розкажи про себе.

Сам з Луцька, але одразу після армії переїхав у Київ. Там більше 3 років працював з автомобілями. Займався установкою додаткового обладнання і професійною шумоізоляцією авто. Нещодавно переїхав у рідне місто і планую відкрити тут власну студію.

Чому вирішив навчатися і чому саме в «Carclean Academy»?

Про навчання детейлінгу інтер’єру задумувався давно. Ця послуга тісно повязана з моєю основною діяльністю. Багато клієнтів на попередній роботі цікавилися, чи робимо ми хімчистку салону. Розумів, що вміти це робити буде для мене дуже корисно.



Про «Carclean Academy» дізнався, ще працюючи в Києві. Були з другом підписані на багато компаній, періодично моніторили соцмережі. Так натрапили на вас. Був приємно здивований, що така потужна Академія знаходиться у моєму рідному місті! Одразу перетелефонував і розпитав, що до чого. Я хотів на хімчистку, друг — на антигравійну плівку. Але тоді не поїхали через карантин. Тепер я наважився, а друг поки думає.

Поділися враженнями від Академії.

Пішов, спробував — буду рекомендувати йому та іншим друзям! Без напрягу, приємна атмосфера, чудовий колектив і професіонали своєї справи. Все зрозуміло, доступно, відповідають на всі твої запитання.



Навчатися складно?

Мені просто, бо вже маю досвід з автомобілями. Але, думаю, і без досвіду буде не складно. Аня (тренер Анна Кравчук) дуже гарно та доступно все показує і розказує. Вона — справжній професіонал!



На твою думку, навчання в «Carclean Academy» дороге?

Треба розуміти, що професійне очищення салону — це складна і тривала робота. Щоб якісно виконати цю роботу, потрібно багато знань і вмінь.

Тому, повірте, вартість навчання цілком виправдана. Навчатися самому було б значно дорожче (сміється).

Розкажи про свою майбутню студію.

Планую надавати послуги, навиком яких володію. Маю маленьке приміщення на одне авто, але це тільки для початку. Не весь обсяг послуг, які б я хотів, там можна реалізувати.

Поки можна буде робити хімчистку, частково шумоізоляцію. Для установки додаткового обладнання потрібно більше місця. Тому надалі необхідно розширюватися.

Якщо все піде, як хочеться, поступово буду вводити нові послуги. Тому впевнений, ми ще зустрінемося в «Carclean Academy»! А поки рекомендуватиму вашу Академію всім своїм знайомим!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.