1
Випускники «Carclean Academy»: Михайло Нестерчук (м. Маріуполь)

Рекомендую Carclean Academy тим, хто хоче займатися справжнім детейлінгом, — так відгукується про нашу Академію Михайло Нестерчук з м. Маріуполь Донецької області.



Він розповів, що привело його детейлінг, як проходило навчання, чи ефективне воно та багато іншого. Враження Михайла від «Carclean Academy» зсередини — у нашій розмові.

Михайле, як виникло рішення навчатися детейлінгу?

На даний момент працюю в Авторизованому центрі Llumar. Тривалий час займався тонуванням, але зрозумів, що це не зовсім моє.

Тому коли компанія розпочала будівництво студії детейлінгу, зрозумів — це мій шанс. Адже дуже люблю доглядати за власним авто, щоб автомобіль був чистим і привабливим. Мені сказали: вперед, проходь навчання і працюй.

Чому вибрав «Carclean Academy»?

По-перше, стежу за вами вже більше року. По-друге, на власні очі побачив ефективність навчання, адже зі мною працює ваш випускник (Олексій Василенко — ред). Коли він прийшов до нас, йому дали машину і сказали — роби. На той час в боксі не було нормального освітлення, дуже спекотно і взагалі умови не дуже. Ця машина йому важко далася, але він її нормально зробив. При тому, що досвіду не мав! Це говорить про високий рівень навчання.

Які твої враження від Академії?

Все чудово! Єдине, що хотілося б трохи більше часу для навчання. Ще хоча б деньок попрактикуватися (сміється).



Сподобалося, що надають житло. Це надзвичайно зручно: виходиш — і вже на навчанні.

Складно навчатися?

Пояснюють дуже доступно, все детально показують. Звичайно, інформації багато. Щоб всю її запам’ятати, потрібно не один раз зробити роботу самостійно. Але базу дають потужну.



Ти навчався на курсі «Детейлінг екстер’єру». Послуги, які вивчали, для тебе нові чи вже якийсь досвід мав?

Мийку, чищення підвіски і колісних арок робив на своїй машині. На роботі шліфував і полірував фари, клеїв їх бронеплівкою.
Але в «Carclean Academy» це все вивчається набагато глибше і на зовсім іншому рівні.

Що найбільше сподобалося?

Полірування. З кузовом раніше ніколи не працював, але дуже хотів навчитися.



Знайомі казали: бери машинку і тренуйся на своєму авто. Але я свою машину занадто люблю (сміється).

Щоб полірувати якісно, треба мати якусь базу знань, а не працювати наобум. Потрібно знати, який круг, яку пасту брати. Інакше хорошого результату не буде 100%.

Страшно було вперше полірувати кузов?

Якісь хвилювання були, куди ж без цього. Був наслуханий, що при поліруванні можна легко пропалити лак. Але Саша (тренер Олександр Дейнега) цей страх швидко розвіяв. Виявляється, щоб щось пропалити, треба постаратися (сміється).

Які плани на майбутнє?

Займатися тим, що подобається! Відпрацьовувати отримані навики, піднімати рівень своїх знань і стати професіоналом у своїй сфері.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.