1
Випускники «Carclean Academy»: Микола Поліщук (м. Новоград-Волинський)

Чим більше знань, тим більше можливостей, — впевнений Микола Поліщук з м. Новоград-Волинський. Саме тому він, досвідчений спеціаліст по перешиву салонів, приїхав на навчання реставрації шкіри в Carclean Academy.



Але про все по порядку!

Микола має свій центр по перетяжці салонів автомобіля. В найближчому майбутньому планує співпрацювати з брендованою станцією Liqui Moly, яка незабаром відкривається в його місті. Так як у планах професійне зростання, вирішено було навчатися.



— Просто супер, коли ти маєш 2 навики — перешиву і реставрації. Їх комбінація допомагає досягнути дійсно якісного результату, — розповідає Микола.



Він зазначає, що рішення їхати на навчання обдумував близько пів року. Про Carclean Academy дізнався з інтернету. Зацікавився, почав стежити у соцмережах. Але остаточно вирішив їхати після рекомендації знайомого, який також у нас навчався.



Мої сподівання повністю виправдалися, — продовжує наш випускник. — Все просто супер! Тільки багато інформації потрібно запам’ятати. Все записував — давно стільки не писав (сміється).

Микола уже розпланував, де буде використовувати отримані знання і навики. Він впевнений, що пройдене навчання відкриє багато можливостей!

І ми в цьому впевнені!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.