1
Випускники "Carclean Academy": Максим Гребенюк (м. Кременчук, Полтавська обл)

— Захоплення детейлінгом почалося з відео на Youtube, — розповідає наш випускник Максим Гребенюк з м. Кременчук Полтавської області. — А поступово інтерес до гарних автомобілів переріс у прагнення самому творити автокрасу!

Для освоєння знань і навиків професійного детейлінгу Максим вибрав курс «Детейлінг екстер’єру» в «Carclean Academy».



Максиме, розкажи про себе.

В основному займаюся перевезеннями по Європі та пригоном б/в автомобілів в Україну. Дуже подобаються красиві, доглянуті авто. Та й працювати з ними також люблю. Кілька років тому побачив на ютубі відео американських детейлерів, сподобалося, зацікавився цією темою. Багато дивився роликів, читав про детейлінг. Так як багато подорожую по Європі, мав змогу вживу подивитися європейський детейлінг. Потім почав в Україні шукати схожі студії, але знайшов тільки одну такого класу — це мережа Carclean. Тому вирішив: якщо вчитися, то тільки у вас.



Рішення навчатися було запланованим чи спонтанним?

Навчання планував, адже добре розумів, що мені це потрібно. Займаюся поліруванням пригнаних автомобілів, але це більше гаражний рівень. Розуміння маю, але хочеться вміти це робити професійно.

Приблизно рік тому з інтернету дізнався про «Carclean Academy». Шукав хімію, натрапив на ваш магазин Autodetailing.ua і з нього перейшов на сайт навчання. Потім почав стежити за Академією в соцмережах.



Давно хотів записатися, але з роботою не завжди виходить. Приїжджаю в Україну на 2-3 тижні, складно розпланувати, щоб все встигнути. Та й з сім’єю хочеться побути. Але знайшли вихід — приїхали в Луцьк всі разом. Заодно подивилися місто — дуже сподобалося!

А від Академії які враження?

Відмінні! Все так якісно, сучасне обладнання, європейські матеріали і висока професійність колективу.

По навчанню все зрозуміло?

Пояснюють доступно, тренер детально відповідає на всі запитання, показує на практиці, приклади наводить. Відношення дуже уважне і хороше.



Звичайно, хотілося б більше часу. Але, певно, скільки б не вчився, все одно було б мало. В «Carclean Academy» дають потужну базу, на якій потрібно будувати власний досвід.

Що найбільше запам’яталося з навчання?

Найбільш цікавим для мене було полірування. Отримав багато цінної інформації: як підібрати правильну зв’язку, як працювати з різними лаками та багато-багато іншого. Дуже сподобалося, що було багато практики. А ще зрозумів, наскільки важливе освітлення.



Які плани на майбутнє?

Перш за все, відшліфовувати отримані навики. Потім, звичайно, хотілося б зайнятися детейлінгом професійно, відкрити власну студію. Думаю, що все в мене вийде.

А ми в цьому впевнені!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.