1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Рокитенець (м. Сарни Рівненської обл)

— Самому до всього доходити набагато дорожче, — переконаний Дмитро Рокитенець з м. Сарни Рівненської області. Він у січні цього року пройшов навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Детейлінг екстер’єру» і поділився своєю історією.



Дмитре, розкажи про себе. Чим займаєшся?

За професією я автомеханік — закінчив автотранспортний коледж. І ще з часів навчання моя робота пов’язана з автомобілями.

На другому курсі працював у нічну зміну на автомийці — робив хімчистки. Після навчання пішов працювати у компанію поблизу Рівного. Вони спеціалізувалися на пригоні автомобілів з Європи і їх підготовці. Я їх мив і чистив. Але хотілося якось розвиватися далі, тому через певний час перейшов на автосервіс. Близько року робив мотори. Ну а потім життя занесло у детейлінг (сміється).



Друг мого батька займається фарбуванням і поліруванням автомобілів в гаражному кооперативі. Я інколи приходив до нього і спостерігав за роботою. Дуже подобався результат, коли автомобіль стає гарним і блискучим. Він помітив мою зацікавленість і запропонував мене навчити. Я погодився.

Трохи повчився біля нього, взяв машинку, свою машину сполірував. Все вийшло, ніби нічого складного. Зняв гараж, полірував машини знайомих.

Батько не раз казав: роби машини для людей і заробляй гроші. Але я розумів, що полірую на гаражному рівні. Ну як брати за таке полірування гроші? Почав цікавитися, читати про правильне полірування, шукати інформацію в інтернеті. Поступово прийшов до того, що треба пройти навчання.



Як обирав, де навчатися?

Спочатку шукав, хто мене навчить в Рівному, але нічого не припало до душі.

Про «Carclean Academy» дізнався від знайомого, який якраз планував їхати до вас на навчання. Зацікавився, знайшов вашу Академію в соцмережах, сподобалося.

Потім дізнався, що у вас навчався ще один мій знайомий. Зателефонував йому, запитав, чи варто їхати. Він сказав, що однозначно варто. Ну і я наважився.



Не шкодуєте про своє рішення?

Звичайно, ні! Враження дуже хороші! Дуже позитивна атмосфера, уважне відношення і висока професійність. Отримав відповіді на всі свої питання. Побачив, що таке професійний детейлінг.

Тепер раджу всім, хто хоче займатися детейлінгом і не знає, з чого почати: якщо є можливість, їдьте на навчання. Так, це немалі кошти, але самому доходити до всього виходить дорожче. А в «Carclean Academy» ви отримаєте потужну базу, на якій зможете розвивати свою подальшу кар’єру.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.