1
Випускники «Carclean Academy»: Анатолій Лут (м. Черкаси)

Якщо є хтось, хто любить автомобілі так, як ми, то це наші випускники!

Знайомтеся — фанат доглянутих і сяючих автомобілів Анатолій Лут з м. Черкаси! Він пройшов у «Carclean Academy» курс «Детейлінг екстер’єру» з Олександром Дейнегою і розповів нам, як це було!



Анатолію, звідки з’явилося твоє захоплення авто?

Від тата. Він далекобійник, і в його машині завжди був ідеальний порядок. Я звик до цього з дитинства і вважаю це нормою. А коли придбав власний автомобіль, зрозумів, що мені дуже подобається доглядати за ним. Можу годинами працювати з авто, і не помічати часу.

Чому вирішив навчатися?

Чесно кажучи, думав про це давно. Їздив у Київ приглядатися, але якось не зайшло. В Черкасах професійно ніхто не навчає, а стояти збоку і дивитися — це не навчання, я вважаю.

Так що обдумував і зважував все досить тривалий час. Але тут знайомі відкрили автокомплекс, і планують запроваджувати там детейлінг-послуги. Запропонували мені цим зайнятися. Кажу, що не маю відповідних навиків. Відповідають: То їдь в Луцьк і навчися.



Дружина також підтримала. Каже: « Тобі ж це так подобається — спробуй».

Тобто ти приїхав у «Carclean Academy» по рекомендації?

В основному так. Але про Академію знав давно з соцмереж. Перед тим, як записатися, перечитав усю можливу інформацію. Сподобалося — і ось я тут.



А вживу які враження?

Супер! Приємна атмосфера, всі привітні, готові підказати і допомогти. Багато дізнався нового, навіть не уявляв, що таке є (сміється).

Що найбільше запам’яталося з навчання?

Підготовка автомобіля до полірування. Був у шоці, скільки всього потрібно.


Я раніше пробував полірувати — ну як сказати, пробував… Купив найпростішу машинку, помив авто і відполірував, як зміг. Ефекту, звичайно, був так собі. По суті, його не було (сміється).

Тож коли побачив весь процес — підготовка, полірування, всі етапи, підбір кругів і паст — і результат, був по-справжньому вражений. Цьому всьому неможливо навчитися самостійно.



Тому тим, хто хоче займатися детейлінгом серйозно, дуже рекомендую пройти професійне навчання. Я дуже задоволений, що вибрав «Carclean Academy»!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.