1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Березнюк (м. Луцьк)

— Для малярки відколи на кузові — ще той головний біль, — розповідає наш студент Роман Березнюк з м. Луцьк. — І дуже добре, коли є людина, що вміє їх ремонтувати! Тому компанія, в якій працює Роман, прислала його в «Carclean Academy» на навчання за напрямком «Реставрація відколів і подряпин до грунту».



Але про все по порядку!

Романе, розкажи про себе.

Я по спеціальності автомаляр. Родом із містечка Камінь-Каширський на Волині. В себе на батьківщині близько року займався автомобілями. Переїхав в Луцьк і вже більше місяця працюю в компанії «Інтер-Трейд», яка спеціалізується на пригоні авто із США. А нещодавно фірма відкрила сервіс по фарбуванню автомобілів.

Як ти потрапив на навчання?

Хто мав справу з маляркою, добре знає, скільки проблем виникає через відколи на кузові. Буває, що через них доводиться шпаклювати всю деталь. Вміння реставрувати відколи — це дуже цінний навик для автомаляра. Тому компанія послала мене на навчання в «Carclean Academy».



Поділися враженнями від Академії.

Круто, надзвичайно професійно і чудова організація. Дуже подобається атмосфера в «Carclean Academy» і мій тренер (сміється). Ввічливий, приємний і спеціаліст високого класу.



Складно було навчатися?

Ні, мені все зрозуміло і доступно. До того ж Саша (тренер Олександр Дейнега) детально розповідає, пояснює, показує і відповідає на всі запитання.


Так що якщо хтось хоче швидко, комфортно і якісно навчитися професійному детейлінгу, рекомендую обрати «Carclean Academy»!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.