1
Випускники «Carclean Academy»: Тамара Кучманич (м. Дрогобич, Львівська обл)

— Бачу, що це користується попитом, люди хочуть таке робити. А я хочу розвиватися у новій сфері, — розповідає Тамара Кучманич з м. Дрогобич Львівської області. Вона успішно пройшла навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Реставрація шкіри і пластику в салоні автомобіля» і рішуче налаштована стати затребуваним спеціалістом у цій галузі!



Наша розмова — про кардинальні зміни у житті, сімейний бізнес і можливості реалізації у новій справі!

Тамаро, ти раніше мала якесь відношення до автомобілів?

Абсолютно ніякого! Взагалі працюю продавцем у магазині «Товари з Німеччини». Але у родині є фанати машин (сміється). Чоловік і його брат вже багато років займаються автомобілями і горять ними. Вони приганяють авто під розмитнення, мають власне СТО. Чоловік ще тонує.

Як ти наважилася на навчання детейлінгу?

Загалом чоловік неодноразово намагався залучити мене до сімейного бізнесу. Наприклад, пропонував навчитися тонуванню і працювати разом з ним. Але на мене його любов до автомобілів не перекидувалася. До цього часу (сміється).

Реставрація шкіри — це тема, яка мене зацікавила. Тому коли чоловік запропонував, сказала: «Хочу!».



По-перше, мені таке подобається. По-друге, бачу, що це користується попитом, люди хочуть таке робити. В нашому місті конкуренції по реставрації шкіри практично немає. Ця сфера мала би піти. По-третє, реставрацією я перший час зможу займатися паралельно з основною роботою.

Звичайно, час покаже, але наразі мені цей напрямок здається дуже перспективним.

Чому обрали саме «Carclean Academy»?

Про Академію дізнався чоловік з Instagram, його дуже зацікавило. А ще побачили, що у вас був учень з Дрогобича, який зараз успішно працює.
Вирішили спробувати.



Поділися враженнями від навчання і Академії загалом.

Враження класні! Тут дуже круто! Видно, що все професійно, всі відносяться до роботи відповідально, кожен горить своєю справою. Відчувається ніби сімейна атмосфера, коли кожен на своєму місці.

Навчатися важко?

Звичайно, непросто, адже для мене це повністю нове середовище. Але я себе налаштовую, що треба не боятися, а пробувати і відпрацьовувати на практиці.



Чесно кажучи, думала, що буде важче. Але детально все пояснили, розписали. Анна(тренер Анна Шухман) дуже гарний викладач! Базу отримала відмінну, тепер треба продовжувати працювати.

Загалом я надзвичайно задоволена навчанням, відношенням, атмосферою — абсолютно всім!

Дякую команді «Carclean Academy», ви класні!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.