1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Валяс (м. Тернопіль)

Спробував, сподобалося, затягнуло, — так жартома описує свій шлях в детейлінг Юрій Валяс з м. Тернопіль. Він пройшов у «Carclean Academy» навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру» і розповів про себе, враження від навчання і плани на майбутнє.



Юрію, з чого почалося твоє зацікавлення детейлінгом?

Захотів сполірувати фари на своєму авто. Почав шукати в інтернеті, як це робиться. Зрозумів, що інформації практично немає.

Врешті-решт купив машинку і якось сполірував. Побачив знайомий, йому сподобалося, захотів собі. Зробив йому фари, потім знайомому знайомого і пішло-поїхало. Тут мене і затягнуло (сміється).



Детейлінг — він такий: навчився робити щось одне — хочеться вміти більше і більше. Після фар стало цікаво, як сполірувати кузов, як наносити покриття і взагалі правильно обслуговувати автомобіль. Вирішив, що добре було б пройти професійне навчання.
Почав шукати, де можна навчитися.

Чому обрав нашу Академію?

Довго стежив за «Carclean Academy» в соцмережах, дивився відео. Врешті наважився зателефонувати — мене дуже гарно проконсультували.

Вирішив дуже швидко! В п’ятницю зателефонував, вихідні подумав, а в понеділок вже сказав, що точно їду.

Задоволений вибором?

Звичайно! Це просто бомба! Дуже круто!

Навчання цікаве і насичене, зрозуміло і доступно пояснюють. На всі питання дають вичерпну відповідь. Багато практики, що надзвичайно важливо.


Загалом дуже багато цей курс мені дав, і не лише по знаннях. Можна сказати, що в «Carclean Academy» я набрався сміливості і впевненості. Їду заряджений на продуктивну роботу! Хочу стати професійним детейлером і зроблю для цього все можливе!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.