1
Випускники «Carclean Academy»: Тарас Пришляк (м. Івано-Франківськ)

— Приїхав на розвідку, подивитися, що у вас і як, — сміється випускник «Carclean Academy» Тарас Пришляк з м. Івано-Франківськ. Він пройшов 1-денний курс «Реставрація відколів і глибоких подряпин на кузові автомобіля» і поділився враженнями від Академії! Трохи поговорили й про детейлінг та плани на майбутнє.



Тарасе, чим ти займаєшся і чому вирішив навчатися детейлінгу?

Вже близько 10 років займаюся пригоном і продажем автомобілів з Європи і США. Не секрет, що кожна б/в машина приїжджає з певними нюансами, які треба виправляти. Для цього звертаємося до інших майстрів, а це зайва витрата коштів. Ну і якість роботи часто не задовольняє. Розумію, що вигідніше і практичніше робити це самому. Тому детейлінгом цікавлюся давно і хочу цьому навчитися. Поняття, звичайно, маю, але знання і вміння треба вдосконалювати.



Рішення їхати на навчання було спонтанним чи обдумував давно? І чому саме «Carclean Academy»?

Я як би й думав про навчання, але так, на перспективу. Близько пів року слідкував за вашою сторінкою в Інстаграмі. Коли побачив, що є вільна дата на сколи, вирішив, що це чудова нагода спробувати, подивитися, що і як.



І які твої враження?

Сподобалося. Звичайно, 1 день — це мало і порівняти мені немає з чим, але враження дуже позитивні. В професійному плані рівень в «Carclean Academy» надзвичайно високий. І з тренером одразу знайшли спільну мову. Дуже відкрите і дружелюбне ставлення, приємна атмосфера.



Що плануєш надалі?

Хотілося б ще приїхати на навчання, щоб підготовлювати автомобілі на продаж самостійно. У майбутньому — розширитися і надавати послуги детейлінгу. Буду над цим працювати.



Пройшла наша Академія твою перевірку?

Звичайно! Можна з вами дружити (сміється). А якщо серйозно, дуже рекомендую «Carclean Academy» тим, хто хоче навчитися справжньому детейлінгу!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.