1
Випускники «Carclean Academy»: Тетяна Бончевська (м. Луцьк)

Детейлінг — це професія, в якій успішно реалізуються люди різного віку та будь-яких спеціальностей. Головне — бажання та інтерес до того, чим займаєшся! Ось, наприклад, випускниця «Carclean Academy» Тетяна Бончевська з м. Луцьк за освітою взагалі фельдшер і 17 років працювала у дитячій лікарні. А автомобілями вирішила зайнятися, коли вийшла на пільгову пенсію. На нашу думку, чудовий час для початку власної справи!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Станіслав Алексєєнко (Кривий Ріг - Ужгород)

Війна перевернула все з ніг на голову: хочеш не хочеш, а треба підлаштовуватися під обставини і по-новому будувати своє життя. Так сталося з випускником «Carclean Academy» Станіславом Алексєєнком: він змушений був переїхати з Кривого Рогу в Ужгород і повністю змінити свою діяльність.

Про кардинальні зміни у житті, переваги детейлінгу та багато іншого — у нашій розмові.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Сенишин (м. Борислав)

— Навчання для мене — це перший великий крок до власної справи, — поділився з нами Роман Сенишин з м. Борислав. Він пройшов в «Carclean Academy» курс «Детейлінг екстер’єру» і має серйозні наміри реалізувати себе у цій сфері!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Демчук (м. Рівне)

Все частіше життя ставить нас в умови, коли потрібно повністю міняти курс і пріоритети. Для Юрія Демчука з м. Рівне такою поворотною точкою став карантин по ковіду. Він з керуючого рестораном став детейлером, адже ця професія актуальна у будь-який час!

Юрій пройшов у «Carclean Academy» навчання за напрямками «Детейлінг екстер’єру» і «Реставрація відколів»: протягом 5 днів навчався правильно мити авто, очищати двигун, підвіску і колісні арки, полірувати, наносити захисні покриття та ремонтувати дефекти на лакофарбовому покритті автомобіля.



Було багато практики, спілкування, цікавих відкриттів та позитивних емоцій. Про все це та багато іншого — у нашій з Юрієм розмові!
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Паук (м. Хмельницький)

— В роботі маю план розвитку, якого дотримуюся, — розповідає Дмитро Паук з м. Хмельницький. — Зараз хочу запустити послугу реставрації шкіри. За знаннями і навиками приїхав в «Carclean Academy».

Протягом двох днів Дмитро працював з тренером Анною Шухман. Розбирали особливості різних типів шкіри, комбінації препаратів для досягнення потрібного результату, навчалися ремонтувати дефекти різної складності та багато іншого.



Про враження від навчання, плани на майбутнє та життя загалом — у нашій з Дмитром розмові.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Янчук (смт. Торчин, Волинь)

— Детейлінг — це вигідно і цікаво, — пояснює свій вибір діяльності наш випускник Юрій Янчук з селища Торчин, що на Волині. Він не новачок, адже вже тривалий час займається детейлінгом дисків авто! Розширити свої знання і здобути нові навики вирішив в «Carclean Academy» на курсі «Детейлінг екстер’єру».


Читать дальше →

1
Випускники "Carclean Academy": Андрій Дударчук і Владислав Наумич (м. Шацьк)

— Ось так взяли і стали детейлерами, — сміються Андрій Дударчук і Владислав Наумич з м. Шацьк Волинської області. Пройшовши навчання в «Carclean Academy» за напрямками «Детейлінг екстер’єру» і «Детейлінг інтер’єру», хлопці переконалися, що ця професія відкриває багато можливостей. Не маючи особливого досвіду в цій галузі, вони швидко освоїли навики детейлінгу і на сьогодні успішно працюють!


Читать дальше →

1
Випускники "Carclean Academy": Ілля Бишевець (м. Київ)

Чим більше знань, тим більше можливостей, — переконаний Ілля Бишевець з м. Київ. Тому, паралельно з навчанням на юридичному факультеті, він вирішив здобути ще й навики детейлінгу в «Carclean Academy»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Володимир Антонишин (м. Тернопіль)

Детейлінг — це чудовий варіант додаткового заробітку, — впевнений наш випускник Володимир Антонишин з м. Тернопіль. Він працює водієм автобуса і планує займатися автомобілями паралельно з основною роботою. Ну а за знаннями та вміннями приїхав в «Carclean Academy» на курси «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Дуднік (м. Маріуполь)

Хтось приїжджає в «Carclean Academy» підвищити кваліфікацію, а хтось лише відкриває для себе цю сферу. Ось, наприклад, наш випускник Андрій Дуднік з м. Маріуполь раніше ніколи не працював з автомобілями. Але чому б і не спробувати?


Читать дальше →