1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Янчук (смт. Торчин, Волинь)

— Детейлінг — це вигідно і цікаво, — пояснює свій вибір діяльності наш випускник Юрій Янчук з селища Торчин, що на Волині. Він не новачок, адже вже тривалий час займається детейлінгом дисків авто! Розширити свої знання і здобути нові навики вирішив в «Carclean Academy» на курсі «Детейлінг екстер’єру».



Юрію, знаємо, що ти вже маєш суттєвий досвід роботи з авто. Розкажи про свою роботу детальніше.

Займаюся продажем дисків і шин, ну і детейлінгом дисків. Трохи перепродавав машини, а ще маю кілька власних авто, які також потребують якісного догляду.

Чому вирішив навчатися?

Один із напрямків саморозвитку. Мені це цікаво. Їжджу по Луцьку, проїжджаю біля студії «Carclean», бачу красиві машини. Захотілося й собі навчитися таке вміти.



Та й взагалі детейлінг зараз дуже перспективна сфера, яка дає можливість добре заробляти. Ну і, що для мене важливо, робити власні авто красивими.

Що нового відкрив для себе на навчанні?

На кожному етапі багато нового і цікавого. Дізнався, як робити правильно, щоб не зашкодити машині. Для мене головне було — щоб на навчанні показали можливі недоліки, що ти можеш зробити не так і як цьому запобігти. Адже самому цього вчитися виходить набагато дорожче.

Також побачив декілька нових моментів, які можна використати в моїй теперішній роботі.

Навчатися було легко чи складно?

Навчання зрозуміле і чітко організоване. Все, що я питав, що мене цікавило, чого я не знав — тренер детально пояснював і показував. Тому мені вчитися було легко. Я полірувальну машинку в руках до цього не тримав, але на другий день вже знав, як з нею поводитися і що робити.



Страшно було на початку самостійно полірувати?

Спочатку так. Боровся з машинкою (сміється). Починали на легших елементах, а далі по наростанню складності.



Загалом враження у мене дуже хороші, сервіс тут високому рівні.

Які плани по детейлінгу на майбутнє?

Крім детейлінгу, у мене є основна робота, тому поки що це буде у вільний час. Почну з власних авто. Для професійної роботи поки немає приміщення, але потрохи буду в цьому напрямку працювати.

Бажаємо успіху!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.