1
Випускники «Carclean Academy»: план запуску бізнесу для Олександра Науменка (м. Бориспіль)

Здається, що знаєш все про улюблену справу, вмієш і хочеш працювати сам на себе. Але коли при спробі запустити власний бізнес стикаєшся з численними дрібними і глобальними проблемами, просто опускаються руки… Впевнені, така ситуація знайома багатьом.

Підприємцям-початківцям у нашій країні доводиться нелегко. Зібрати безліч папірців, пройти через бюрократичні перешкоди, розібратися з особливостями сфери — все це забирає багато сил, часу і нервів. Для допомоги людям, які хочуть розпочати власну справу у сфері детейлінгу, ми розробили курс «Організація бізнесу детейлінг-студії».

Своїми враженнями від навчання поділився один із перших випускників цього курсу — Олександр Науменко з міста Бориспіль.


Читать дальше →

1
Випускники "Carclean Academy": Василь Ткач (м. Дрогобич)

Про організацію курсу «Поклейка антигравійної плівки» в «Carclean Academy» ми розповідаємо часто і багато. Своїми враженнями поділилися й учасники крайнього потоку!

Василь Ткач приїхав до нас із міста Дрогобич, що на Львівщині. Детейлінгом займається 16 років. Автомобілі — то його любов!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Ростислав Кравченко (Сєверодонецьк-Київ)

Навіть якщо все складається не так, як хочеться, потрібно все одно йти до мети, — впевнений випускник «Carclean Academy» Ростислав Кравченко! Колишній поліцейський з м. Сєверодонецьк Луганської області через війну змушений був виїхати з рідного міста і заново будувати життя у Києві. Так як давно захоплюється детейлінгом, вирішив реалізувати себе у цій сфері.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Слайковський (м. Кривий Ріг)

— Якщо хобі ще й приноситиме гроші, буде взагалі супер, — сміється Андрій Слайковський з м. Кривий Ріг. Поряд з основною роботою він вирішив зайнятися тим, що давно подобається. Ну і приїхав в «Carclean Academy» здобувати професію детейлера!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Петро Курельчук (м. Славута)

— Захоплення детейлінгом для мене почалося з мотоциклів, — розповідає випускник «Carclean Academy» Петро Курельчук з м. Славута Хмельницької області. — Дуже подобалося їх мити і чистити. Поступово перейшов до догляду за автомобілями. Наразі планую займатися цим професійно.

Розпочав Петро свою кар'єру детейлера з хімчистки автомобілів у власному гаражі. А щоб робити це якісно та правильно, пройшов навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» в нашій Академії детейлінгу і отримав сертифікат європейського зразка!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юліан Семенюк (м. Дубно)

Я за освітою юрист, а за покликанням — детейлер, — сміється Юліан Семенюк з м. Дубно. Він з підліткового віку захоплюється автомобілями і завжди мріяв відкрити власну студію детейлінгу. Першим кроком до здійснення мрії стало навчання в «Carclean Academy»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Владислав Зуб (Дніпро-Мукачево)

— Раніше не займався реставрацією шкіри, але бачив, як це роблять. Завжди було цікаво. Плюс є попит, — розповідає представник студії детейлінгу «West Art Studio» (м. Мукачево, Закарпаття) Владислав Зуб. Він пройшов у «Carclean Academy» навчання по відновленню шкіри і незабаром планує запустити цю послугу для своїх клієнтів.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Артем Матевосян (с. Власівка, Кіровоградська обл)

— Плануємо надавати якісні послуги, а для цього потрібно пройти відповідне навчання, — розповідає випускник «Carclean Academy» Артем Матевосян з с. Власівка, що на Кіровоградщині. Артем — преставник відомого в регіоні СТО «TIR Автотранс», на базі якого невдовзі будуть доступні послуги професійного детейлінгу!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Володимир Данча (м. Хуст, Закарпатська обл)

— Якщо нема кому добре зробити, навчися і зроби сам, — переконаний Володимир Данча із Закарпаття. Тож коли зіштовхнувся з неякісним обслуговуванням авто, вирішив: якщо у його місті немає кому надавати якісні детейлінг-послуги, то це робитиме він! Пройшовши навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» в «Carclean Academy», наш випускник відкриває власну студію у Хусті!


Читать дальше →