1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Демчук (м. Рівне)

Все частіше життя ставить нас в умови, коли потрібно повністю міняти курс і пріоритети. Для Юрія Демчука з м. Рівне такою поворотною точкою став карантин по ковіду. Він з керуючого рестораном став детейлером, адже ця професія актуальна у будь-який час!

Юрій пройшов у «Carclean Academy» навчання за напрямками «Детейлінг екстер’єру» і «Реставрація відколів»: протягом 5 днів навчався правильно мити авто, очищати двигун, підвіску і колісні арки, полірувати, наносити захисні покриття та ремонтувати дефекти на лакофарбовому покритті автомобіля.



Було багато практики, спілкування, цікавих відкриттів та позитивних емоцій. Про все це та багато іншого — у нашій з Юрієм розмові!

Юрію, ти тривалий час працював у ресторанній сфері. Чому вирішив переключитися на автомобілі?

Так, я спочатку був барменом, потім адміністратором, а потім років 4 працював керуючим рестораном. Коли розпочався карантин по ковіду, ресторанна сфера закрилася. Жити за щось треба було, тому почав шукати інший спосіб заробітку. З друзями приганяли б/в авто з США, приводили їх у порядок і продавали. Хочу й далі працювати з автомобілями, адже це завжди актуально.

Що спонукало пройти навчання?

Коли приїжджало авто, потрібно було знайти, хто його сполірує, зробить хімчистку тощо. Майстри гроші брали немалі, а робили не дуже якісно. Мені не подобалося, і думав, що краще б зробив все сам. Тому вирішив навчитися. Дозрівав довго, за вашою школою спостерігав десь пів року. Думав, зважував, то часу не було, то коштів. Але все ж таки дозрів (сміється).



І як враження?

Дуже хороші! Мої сподівання повністю виправдалися. Вважаю, що отримані знання повністю окупляють гроші, які я заплатив за навчання. Дізнався багато нового, про дещо раніше навіть не чув. Ще хочу сказати, що Саша (Олександр Дейнега) дуже крутий тренер.



Що найбільше сподобалося?

Полірування, бо результат просто вражає. Перший день було трохи складно, а на другий уже полірував, ніби робив це все життя. Але загалом все сподобалося.



Що плануєш робити після навчання?

З часом хочу відкрити власну справу. Маю на прикметі приміщення, буду пробувати працювати самостійно. Пізніше хотів би ще пройти навчання по інтер’єру та шкірі.

Чи рекомендував би ти «Carclean Academy» своїм друзям і знайомим?

До мене телефонували друзі, розпитували, то я вже вас їм рекомендував. І від щирої душі (сміється).

Дякуємо, для нас це дуже цінно! Щиро бажаємо тобі, Юрію, втілили у життя все, що ти запланував! А ми завжди підтримаємо!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.