1
Випускники «Carclean Academy»: Станіслав Юдицький і Денис Ковальковський (м. Бровари)

Коли робота у задоволення, хочеться у цій сфері розвиватися, дізнаватися і впроваджувати щось нове, — розповідають представники студії детейлінгу «BroClean» (м. Бровари) Станіслав Юдицький і Денис Ковальковський. Вони вже досвідчені детейлери, і їм дуже подобається працювати з автомобілями. Зараз хлопці вирішили впровадити у себе послугу по реставрації шкіри. За знаннями і навиками приїхали в «Carclean Academy».



Детальніше — у нашій розмові.

Хлопці, розкажіть про себе. Як давно займаєтеся автомобілями?

Станіслав: Займаюся авто вже більше 10 років. Починав з роботи на автомийці. Потім вирішив працювати сам на себе і орендував приміщення діючої автомийки, але з досить поганою репутацією. Можна сказати, підняли її з колін. Зараз у нас професійна детейлінг-студія, де надаємо ряд послуг.

Денис: Я працюю на Стаса вже близько 5 років. Протягом цього часу разом навчалися і впроваджували послуги полірування і хімчистки. Зараз відкриваємо для себе реставрацію шкіри.

Розкажіть детальніше про вашу студію.

Студія детейлінгу «BroClean» працює близько 4 років. На сьогодні в штаті шестеро людей. Маємо 4 машино-місця — 2 мокрих і 2 сухих. Професійно надаємо послуги мийки, хімчистки і полірування авто. Зараз починаємо впроваджувати поклейку антигравійної плівки. Поки клеїмо невеликі об’єми, набуваємо досвіду і практики. Також бачимо великий попит на реставрацію шкіри, тому хочемо розпочати роботу і в цьому напрямку.


Вплинула сильно війна на бізнес?

Станіслав: На початку так. Зараз по напливу роботи різниці практично не відчувається. Навіть є дні, які показують кращий результат, як до війни.

Денис: Не так війна вплинула, як відключення електроенергії.

Чому вирішили піти на навчання?

Станіслав: Як я вже казав, нам цікаве це направлення. Вже бачимо, що буде багато клієнтів на таку послугу. Рішення їхати вчитися було спонтанним: «Давай? Ну давай». А загалом це була ідея Дениса.



Розглядали ще якісь варіанти для навчання?

Була ще одна студія на прикметі. Але не дуже сподобалося, як все буде проходити, і ціна зависока.

Поділіться враженнями про «Carclean Academy».

Станіслав: Як на мене, все супер. Тренер багато інформації дала, все детально пояснювала. А головне, з власного досвіду, а не як пише книжка. Дізналися багато корисних моментів. Практика також дуже цікава. Але це не так легко, як теорія (сміється). Думаю, як і в будь-якій роботі, щоб розвинути навики, потрібно неодноразово все пройти самому.



Денис: Мені також все сподобалося. Навчання, атмосфера, проживання — все на висоті. Єдине — хотілося більше днів для навчання, щоб практики було хоча б три дні.

Що плануєте після завершення навчання?

Станіслав: Будемо потроху впроваджувати цю послугу і набувати досвіду. Думаємо, все добре піде.

Бажаємо Станіславу і Денису успіхів у їхній роботі!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.