1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Сенишин (м. Борислав)

— Навчання для мене — це перший великий крок до власної справи, — поділився з нами Роман Сенишин з м. Борислав. Він пройшов в «Carclean Academy» курс «Детейлінг екстер’єру» і має серйозні наміри реалізувати себе у цій сфері!



Романе, розкажи про свій шлях до детейлінгу.

У мого батька власна справа, пов’язана з будівельними матеріалами. Я довгий час працював із ним, і якось особливо автомобілями не цікавився. Для мене це був просто засіб пересування. А років в 17-18 як переклинило (сміється). Почав захоплюватися авто і всім, що з ними пов’язано.

Подобалися машини та й подобалися, планів всерйоз ними займатися у мене не було. Але одного разу потрапив на автомийку знайомих і спробував по всіх правилах помити авто. Так і захопився.

Чесно кажучи, мийка, мені дуже швидко набридла, нудно робити одне і те ж саме. Проте для себе зрозумів, що хотів би працювати з автомобілями. Ось тільки не зовсім знав, у якій сфері. Розумів, що механіком мені точно не бути: не завжди знаю, в яку сторону гвинт відкрутити (сміється).

На цій автомийці починали тоді хімчистки робити, кажу: «Дайте я спробую». Зробив — вийшло прикольно, клієнт був дуже задоволений. А я кайфанув від роботи, адже машина заїхала така поюзана, а виїхала набагато краща. Так почав займатися хімчистками.

Чому вирішив пройти навчання?

Ще 2 роки тому хотів до вас приїхати, правда, на курс по інтер’єру. Але влаштувався на роботу у Львові, потім поїхав у Київ. Там працював на мийці при детейлінг-студії. Подивився, які машини до них заїжджають, а які лялечки виїжджають. Думаю: нічого собі, треба й мені так навчитися! Зрозумів, що це точно моє! Тоді й вирішив, що точно поїду на навчання

А ще познайомився там з вашим випускником (Гліб Васюк, — ред.), і він дуже радив «Carclean Academy». Казав, що задоволений навчанням, що після вас на дуже хорошу роботу попав.

А тобі сподобалося навчання?

Дуже! Організація, тренер, колектив, проживання — все супер!



Зразу відчувається рівень. Ти заходиш в бокс і розумієш, що це не на гаражі. Світло, скрізь чистесенько. Зрозумів, що потрапив туди, куди хотів.

Ти до цього не полірував?

Навіть машинки в руках не тримав! Але Саша (тренер Олександр Дейнега) подав якось так інформацію, що все само собою виходило. Не відчувався мандраж чи там переживання.



Звичайно, коли ти робиш перший раз, то все зовсім не так, як хочеться. Тобі показали, як має виглядати, а ти бачиш, що в тебе зовсім не те. І думаєш: ну все, їду додому (сміється). А потім другий раз, третій — і все виходить. Дуже легко пішло.



Де плануєш застосовувати отримані знання?

Хочу відкрити власну студію, і націлений на Київ.

Чи рекомендував би ти нашу Академію своїм друзям і знайомим?

Однозначно! Всім рекомендую «Carclean Academy» як дійсно професійну школу детейлінгу. Це не просто теорія, з якою ви не знаєте, що далі робити. Це реально навчання на практиці, після якого одразу можна приступати до роботи.

Дякуємо за теплі слова! Бажаємо успіху!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.