1
Випускники «Carclean Academy»: Богдан Монастирський (м. Борислав)

Наш випускник Богдан Монастирський виріс у родині, де всі займаються власним бізнесом. Тому хлопець з дитинства націлений працювати сам на себе. А так як його найбільше захоплення — автомобілі, саме з ними вирішив пов’язати подальшу діяльність.

Богдан пройшов в «Carclean Academy» комплексне навчання детейлінгу, щоб дізнатися максимум про цю сферу і вміти професійно надавати всі послуги.



Про навчання, автомобілі та плани на майбутнє — у нашій розмові.

Богдане, розкажи про себе.

Моя родина має сімейний бізнес, якому вже більше 20 років. Це найбільший магазин сантехніки в моєму рідному місті Борислав Львівської області. Я з дитинства кручуся в цій сфері. Відповідно, мене так виховували, що потрібно щось своє робити. Тому завжди був налаштований, що працюватиму сам на себе.

Зараз навчаюся на 3 курсі Львівської політехніки за спеціальністю «Публічне управління і адміністрування». Вона пов’язана з економікою, власною справою та бізнесом. Вважаю, що такі знання точно не зайві для ведення власного бізнесу. Хочу і батькам допомагати, і своє щось побудувати.

Чи маєш досвід роботи з автомобілями?

Автомобілями почав цікавитися з 17 років. В нас у сім’ї 2 автомобілі, а також дідова машина. І ось останні 2 роки я захопився детейлінгом. Спочатку почав відео дивитися, дуже подобався процес і як воно все виглядає. В якийсь момент спробував зробити хімчистку. Спочатку було дідове авто, потім татове. Всім сподобалося. Хімчистка, звичайно, була спартанська, в домашніх умовах. Єдине, що я мав з професійного обладнання, це торнадор. Але робота мені дуже сподобалася. Зрозумів, що хочу і далі цим займатися.



Чому вирішив їхати на навчання по детейлінгу?

Кожен, хто навчається детейлінгу по ютубу, рано чи пізно приходить до думки, що цього недостатньо. Потрібні спеціалізовані знання, яким можна навчитися лише у професіоналів. До цього я прийшов давно, але ніяк не міг вибрати момент, коли приїхати. Зараз навчаюся дистанційно і маю досить багато вільного часу. Подумав, що це чудовий момент нарешті пройти навчання.



Як вибирав, де навчатися?

Вже рік стежу за вашою Академією. Вперше про «Carclean Academy» мені розповіли знайомі на СТО. Через кілька місяців почав цілеспрямовано шукати місце навчання, знайшов вас в інтернеті. Сподобалося, як візуально все виглядає і що все детально розписано: хто, що і як проводить, скільки часу це триває тощо. Вже тоді вирішив, що буду у вас навчатися, але рік цю ідею виношував.



Який з пройдених напрямків тобі найбільше сподобався?

Однозначно, що екстер’єр. 5 днів такі прям насичені! Вперше тримав полірувальну машинку в руках, але все вийшло.



Зловив себе на тому, що мені дуже кайфово полірувати. А загалом сподобалося все.

Задоволений навчанням?

Так, всі мої позитивні очікування справдилися. По-перше, я ніколи не був в таких студіях, подібне бачив тільки в ютубі (сміється). Заходиш і просто вау! По-друге, дуже круті тренери. Легко спілкуватися і навчатися.



Де плануєш застосовувати отримані знання?

Вдома мене чекають 3 машини, на яких я можу відпрацьовувати і сколи, і полірування, і хімчистку. Планую це робити паралельно з навчанням. А є ще автомобілі знайомих, так що роботою буду забезпечений. Згодом хотів би якийсь час попрацювати на когось. Саме так можна за короткий термін здобути максимальний досвід. А по закінченню університету планую щось своє робити.

Богдане, в тебе все вийде!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.