1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Паук (м. Хмельницький)

— В роботі маю план розвитку, якого дотримуюся, — розповідає Дмитро Паук з м. Хмельницький. — Зараз хочу запустити послугу реставрації шкіри. За знаннями і навиками приїхав в «Carclean Academy».

Протягом двох днів Дмитро працював з тренером Анною Шухман. Розбирали особливості різних типів шкіри, комбінації препаратів для досягнення потрібного результату, навчалися ремонтувати дефекти різної складності та багато іншого.



Про враження від навчання, плани на майбутнє та життя загалом — у нашій з Дмитром розмові.

Дмитре, знаємо, що ти вже працюєш в детейлінгу. Як давно і що саме робиш?

Маю власну детейлінг-студію вже більше 2 років. Надаємо послуги хімчистки і полірування. В моїй команді ще двоє людей.

Чому вирішив навчатися реставрації шкіри?

На цю послугу є великий попит, дуже багато запитів від клієнтів. Навчання планував давно, але все не було можливості поїхати. В кінці кінців, набридло всім відповідати, що так, колись будемо робити. Зателефонував, записався і поїхав.



Чому обрав «Carclean Academy»?

Слідкую за вашою сторінкою в Instagram вже дуже давно. По суті, з самого початку свого розвитку. Багато чого цікавого у вас дізнався. Тому, коли постало питання про навчання, інші школи в принципі і не розглядав.

Твої очікування виправдалися?

Однозначно, що так. Інформація чітка і зрозуміла, атмосфера прекрасна. Також хочу відзначити професійний підхід. До учнів, до навчання, до подачі інформації. Мені все подобається. Я отримав всі знання, які мені потрібні. Враження чудові!



Чи хотів би навчитися ще якимось послугам?

Наступний запланований крок — поклейка плівки. Але потрібно освоїти одне, дійти якогось результату, рівня, а потім щось далі робити. Тому поки що планую відточувати навики по реставрації шкіри.

Є на чому практикуватися?

Є багато постійних клієнтів, які безперестанку запитують. Тому, думаю, з практикою не буде проблем. Впевнений, що цей напрямок у нас піде добре.

Бажаємо успіху, задоволення від роботи і вдячних клієнтів!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.