1
Випускники «Carclean Academy»: Олена Гаврилюк (м. Вараш)

— Це дуже акуратна і кропітка робота, але результат того вартий, — розповідає про своє знайомство з реставрацією шкіри випускниця «Carclean Academy» Олена Гаврилюк з м. Вараш. За освітою наша учениця — кравець-закрійник, і має власний невеликий бізнес у цій сфері. Відновлення шкіри стало ще одним захопленням Олени, яке вона планує перетворити у прибуткову справу.



Про це та багато іншого — у нашій подальшій розмові.

Олено, розкажи про себе. Чим займаєшся?

Займаюся пошиттям і продажем дитячого текстилю. До цього працювала в ательє і вишивальницею. Але найбільше любила придумувати дизайн речі, робити креслення і розкрій. Це хобі поступово стало улюбленою роботою. Я придумую моделі, роблю викрійки, а мама шиє. Продаємо через інтернет.

А звідки виникла ідея навчитися реставрувати шкіру?

З салону власного автомобіля (сміється). Ми придбали б/в машину, яка зовні була у дуже гарному стані, а салон — з глибокими подряпинами. Вони мене дуже дратували, постійно чоловікові говорила, що потрібно почистити шкіру і замаскувати дефекти якоюсь хімією. Він відповів, що це не допоможе і її потрібно реставрувати. Тоді я вперше почула, що є таке поняття як реставрація шкіри. Зацікавилася, почала дивитися відео в ютубі. Чим більше дивилася, тим більше захоплювалася. Вирішила, що хочу навчитися це робити. Знайшла два місця, де навчають реставрувати шкіру — у вас і у Львові. Вибрала «Carclean Academy».



Розкажи про навчання.

Думала, що це легше (сміється). Насправді треба багато зусиль і терпіння. На відео все здається простішим, ніж є насправді. Але разом із тим дуже цікаво і захоплююче.



Тут дуже уважно ставляться до студентів. В ході навчання у мене виникало багато питань, і тренер на всі детально відповідала. Хоч інформації багато, все доступно і зрозуміло.

Які загалом враження від Академії?

Мені все подобається. Атмосфера крута, колектив хороший, всі дружелюбні. Дуже гарно мене прийняли. Ще зручно, що житло для студентів знаходиться на території Академії. Для мене як людини, яка зовсім не знає міста, це дуже важливо.

Де плануєш застосовувати отримані навики?

Ми придбали 2 гаражі поряд. В одному чоловік буде своїми справами займатися, а в іншому я. Тренуватимуся спочатку на власних авто. А потім можна про щось більше думати.

Успіхів тобі, Олено!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.