1
Випускники «Carclean Academy»: Тетяна Бончевська (м. Луцьк)

Детейлінг — це професія, в якій успішно реалізуються люди різного віку та будь-яких спеціальностей. Головне — бажання та інтерес до того, чим займаєшся! Ось, наприклад, випускниця «Carclean Academy» Тетяна Бончевська з м. Луцьк за освітою взагалі фельдшер і 17 років працювала у дитячій лікарні. А автомобілями вирішила зайнятися, коли вийшла на пільгову пенсію. На нашу думку, чудовий час для початку власної справи!



Тетяно, розкажи про свій шлях до детейлінгу.

Загалом це була чоловікова ідея. Він давно пов’язаний з автомобілями, ремонтує в них електроніку. І практично всі машини після цього їдуть на хімчистку. Він каже: «Чого після мене авто мають їхати в інше місце? Роби ти хімчистки». Ну а чому б і ні? Діти виросли, часу вільного в мене багато. Ну і хочеться щось своє мати.

Де плануєш працювати?

Будуємо власний гараж, вже на стадії завершення. Почнемо з хімчисток, а якщо добре піде, потім, можливо, розширимося. Маленький сімейний бізнес (сміється).



Що спонукало піти навчатися?

Для мене це абсолютно нова сфера, я про хімчистки ну взагалі нічого не знала. Спочатку намагалася вчитися по ютубу. Передивилася сотні відео, здавалося, ніби все ясно. Але зробила хімчистку в чоловіковій машині і зрозуміла, що далі діло не піде. Кажу дочці: треба десь іти очно навчатися. Вона мені вас порадила.

Хотіла ще до війни пройти навчання, але не склалося. Нарешті наважилася і записалася на навчання.

І як враження?

Чудові! Але голова кругом, дуже багато інформації. Однозначно, що ютуб мене б точно не навчив правильно все це робити. Треба ще практика, щоб в голові вляглося. Дуже добре, що після навчання можна зв’язатися з тренером і отримати професійну пораду, якщо щось в роботі не складається.



Важко було навчатися?

Важкувато, бо для мене це зовсім нова сфера. Але тільки запитаю — відповідають, показують і розказують. До навчання я боялася робити хімчистку, щоб щось не зіпсувати. Адже в детейлінгу, як в медицині, головне правило — не нашкодити. В «Carclean Academy» мені детально розповіли, як цьому запобігти. Для мене це дуже важливо.



Навчають доступно?

Так тренер дуже хороший, і допомагає, і показує.

Де плануєш відпрацьовувати навики?

Та вже родичі в черзі стоять (сміється).

Чи рекомендувала би ти «Carclean Academy» друзям і знайомим?

Звичайно! Надіюся, і сама до вас ще прийду, адже тут так багато цікавого!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.