0.00
1 читатель, 155 топиков

2
Приїхав в "Carclean Academy" з одними планами, а їду з іншими, - Сергій Юзвішин

Ви вірите, що несподіване захоплення може повністю змінити життя? Саме так сталося з Сергієм Юзвішиним з Тернополя! Сергій розповів, чому приїхав у “Carclean Academy” і що з того вийшло.


Читать дальше →

2
Випускники Carclean Academy: історія “West Road” з м. Ковель

Коли є справжня команда, чіткий план дій і бажання працювати, здійснення запланованого – справа найближчого часу! Саме з таким настроєм Сергій, Ігор та Руслан з м. Ковель приїхали в “Carclean Academy”!



Читать дальше →

2
- Я живу детейлінгом, - випускник Carclean Academy Сергій Корнай

Carclean Academy – це не лише кваліфіковане навчання та сертифікати, а й дружня, навіть сімейна атмосфера, — такий відгук залишив наш випускник Сергій Корнай зі Львова. Нам дуже приємно! В свою чергу, хочемо сказати, що пишаємося такими мотивованими і цілеспрямованими студентами!


Читать дальше →

2
Детейлінг – це робота над собою, - команда Carclean Poltava

Скільки працюємо, стільки переконуємося, що детейлінг у житті кожного розпочинається з бажання працювати над собою. Повірте, важливо не те, скільки років ви маєте справу з авто та скільки місць роботи змінили. Головне – чи є прагнення розвиватися та вчитися новому.

Як стають детейлерами, чи важко навчитися доглядати за автомобілями та про детейлінг зсередини ми поговорили з нашими випускниками Костянтином та Іваном з команди Carclean Poltava.


Читать дальше →

2
З диригентів у детейлери: про життєві повороти та навчання в Carclean Academy

Життя вміє дивувати, і ми постійно в цьому переконуємося! Адже до нас приїжджають цікаві люди, кожен з яких має власну неповторну історію!

Хочемо розповісти про нашого нового випускника – позитивного, рішучого і цілеспрямованого Володимира Черниша! Він приїхав в “Carclean Academy” на курс “Детейлінг інтер’єру” і в подальшому планує професійно займатися хімчисткою автомобілів.


Читать дальше →

2
-Мріємо стати кращими, - історія бізнесу "з нуля"

Знаєте, що найцікавіше у нашій роботі? Люди, які до нас приїжджають!

Продовжуємо розповідати про наших випускників, адже кожен із них – неординарна особистість. Детейлінг – саме для таких!

Знайомтеся – Олег та Євген із м. Коломия, хлопці, які розпочали детейлінг-бізнес “з нуля” і мають дуже амбітні плани. І у них точно все вийде, ми впевнені!


Читать дальше →

2
“ Машина – це друга дружина”: коли детейлінг для душі

У “Carclean Academy” приїжджають дуже різні люди, і у кожного своя мета: хтось розглядає детейлінг як спосіб подальшого заробітку і успішної кар’єри, а хтось – як справу для душі, яка надихає і відволікає від буденних проблем. Яскравим прикладом тих, хто навчається “для себе”, є Ярослав Рожок зі Львівщини.

Ярослав більше 14 років живе у Лондоні і приїхав в Україну влаштувати собі невеликі канікули. Вирішив провести час із користю – навчитися професійному детейлінгу. Перелопатив безліч форумів, передивився багато відео, перечитав про різні компанії. Обрав “Carclean Academy” – і абсолютно задоволений!


Читать дальше →
  • нет

3
Моя професія - детейлер, або Куди вдало вкласти інвестиції

Куди найкраще вкладати інвестиції? Одне з найбільш мудрих рішень – це дати хороший старт своїм дітям!


Нашому студенту Олексію Добровінському з Харківщини усього 17 років, і він – продовжувач сімейного бізнесу. Сім’я має власну автомийку і магазин автозапчастин, а незабаром відкриває СТО, де передбачений бокс під детейлінг. За цей напрямок бізнесу відповідатиме Олексій, тому батько делегував його здобувати знання в Carclean Academy!


Читать дальше →

2
Детейлінг літаків? Реально з Carclean Academy!

Справжній детейлінг – це не лише про автомобілі! Це підтвердить Денис Шаменко із Києва, який мріє детейлити літаки! За професійними знаннями і практичним досвідом він приїхав у Carclean Academy!



Читать дальше →

2
Carclean Academy: наші випускники найкращі!

Наші студенти – найкращі, і ми вкотре у цьому переконуємося! 

Раді представити вам ще одного випускника Carclean Academy! Володимир Терпелюк із Коломиї успішно пройшов комплексний курс навчання детейлінгу і отримав сертифікат спеціаліста!


Читать дальше →