2
З диригентів у детейлери: про життєві повороти та навчання в Carclean Academy

Життя вміє дивувати, і ми постійно в цьому переконуємося! Адже до нас приїжджають цікаві люди, кожен з яких має власну неповторну історію!

Хочемо розповісти про нашого нового випускника – позитивного, рішучого і цілеспрямованого Володимира Черниша! Він приїхав в “Carclean Academy” на курс “Детейлінг інтер’єру” і в подальшому планує професійно займатися хімчисткою автомобілів.



Найцікавіше те, що за освітою наш студент… диригент народних інструментів!  Ну що ж, у житті трапляються несподівані повороти  І шлях від музики до детейлінгу у Володимира був досить довгим і насиченим.



Володимир живе на дві країни – Україна і Польща. До сьогодні працював у сфері клінінгу – має успішний бізнес по миттю вікон. Випадково дізнався про детейлінг і зацікавився. Та так серйозно, що вирішив спробувати себе у цій сфері. Але спочатку потрібно було навчитися.

— Зрозумів, що не хочу вчитися сам. Є люди, які підкажуть, покажуть, розкажуть. Вирішив грунтовно до справи підійти, — розповідає наш учень.

“Carclean Academy” порекомендував друг, який має власну студію детейлінгу в Тернополі.

— Кажу до нього: “Навчи”. А він каже: “Поїдь в Луцьк – там тебе навчать”. Я його й послухав, — сміється Володимир.

Наш студент зазначив, що, за його спостереженнями, детейлінг близький до клінінгу. І там, і там важлива увага до деталей.

— Інколи навіть доводиться працювати зубочистками, — додає він.




Автомобілями Володимир раніше не займався, тому для нього це дійсно відкриття. Ми дуже старалися показати і розповісти йому якнайбільше і якнайцікавіше! І наші старання, здається, дали результат;)

— Якщо чесно, я під враженнями! Дуже сподобалося! – поділився випускник “Carclean Academy”. Особливо він відзначив професійний підхід і доброзичливість тренерів Академії.


— Хотів би у майбутньому серйозно займатися детейлінгом. Якщо до навчання в Carclean Academy ще не знав, наскільки це мене зацікавить, зараз розумію: готовий спробувати, — каже Володимир.

Ми тільки ЗА і щиро бажаємо нашому випускнику успіху і задоволення від роботи! Завжди готові підтримати!

Про умови і напрямки навчання в Carclean Academy можна дізнатися за такими телефонами: 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.