2
Детейлінг – це робота над собою, - команда Carclean Poltava

Скільки працюємо, стільки переконуємося, що детейлінг у житті кожного розпочинається з бажання працювати над собою. Повірте, важливо не те, скільки років ви маєте справу з авто та скільки місць роботи змінили. Головне – чи є прагнення розвиватися та вчитися новому.

Як стають детейлерами, чи важко навчитися доглядати за автомобілями та про детейлінг зсередини ми поговорили з нашими випускниками Костянтином та Іваном з команди Carclean Poltava.



Хлопці пройшли комплексний курс детейлінгу у Carclean Academy і уже в наступному місяці приступають до роботи у професійній студії детейлінгу – частині міжнародної мережі Carclean. Вони розповіли нам, як навчалися та що отримали, вибравши своєю професією детейлінг.

— Чи мали ви досвід роботи з автомобілями раніше?

Костянтин: Ні, я тільки розпочинаю. Раніше працював у кол-центрах і займався різьбою по дереву. Але, як, напевно, всі хлопці, завжди цікавився машинами. В інстаграмі побачив оголошення про набір у Carclean Poltava, дуже зацікавився. Після навчання зрозумів, що це точно моє. Захопило надзвичайно!



Іван: А мене автомобілі приваблювали ще з дитинства. Особливо ті, які виглядають незвично, виділяються з потоку. Ну і потрохи почав займатися тюнінгом, згодом відкрив для себе детейлінг. Навіть трохи попрацював у детейлінг-студії. Про роботу в Карклін Полтава також дізнався з Інстаграм. Чому б не спробувати? Досвід мав, але невеликий – вчитися є чому.



-Що можете сказати про навчання в Carclean Academy?

Іван: Дуже багато інформації, яка доступно подається. Тобі все показують, розказують, і ти відразу можеш це спробувати.

Скажу так: навіть якщо ти це вже робив, цікаво спробувати зробити це по-іншому, підійти до роботи нестандартно.



Костянтин: Мене також вразила сама студія – ніби опинився в Європі. Освітлення, обладнання, підхід — все просто бездоганно!

А ще, додають хлопці, дуже сподобалися тренери та атмосфера.



— Буквально за день перебування в Carclean Academy відчуваєш себе як вдома, — сміються вони.

Костя ділиться, що найбільше йому до душі детейлінг інтер’єру та реставрація шкіри.



Для Івана найцікавішим і, як він зізнається, найскладнішим стало полірування.



Ми впевнені, що хлопці обов’язково знайдуть своє місце у цікавому світі детейлінгу та любитимуть його так, як любимо ми!



Очікуємо відкриття Carclean Poltava і бажаємо успіху та вдячних клієнтів!

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.