2
“ Машина – це друга дружина”: коли детейлінг для душі

У “Carclean Academy” приїжджають дуже різні люди, і у кожного своя мета: хтось розглядає детейлінг як спосіб подальшого заробітку і успішної кар’єри, а хтось – як справу для душі, яка надихає і відволікає від буденних проблем. Яскравим прикладом тих, хто навчається “для себе”, є Ярослав Рожок зі Львівщини.

Ярослав більше 14 років живе у Лондоні і приїхав в Україну влаштувати собі невеликі канікули. Вирішив провести час із користю – навчитися професійному детейлінгу. Перелопатив безліч форумів, передивився багато відео, перечитав про різні компанії. Обрав “Carclean Academy” – і абсолютно задоволений!



Наш студент розповідає, що дуже любить автомобілі і проводить біля них багато часу. Із задоволенням займається тюнінгом своєї машини – щоб вона була ідеальною.

— Намагався самостійно полірувати – тепер розумію, що робив це абсолютно неправильно, — сміється Олексій. – У “Carclean Academy” приїхав, щоб здобути нові знання і вдосконалити те, що я вже вмію.

В “Carclean Academy” відчув єдність команди, професійне відношення до роботи і справжню любов до автомобілів.

— Мені дуууже сподобалося навчання! Легко, невимушено, і разом з тим дуже результативно – дізнався багато корисної інформації і навиків! Швидко знайшли спільну мову з тренерами – все гармонійно і дуже цікаво. Взагалі – враження неймовірні! – ділиться Ярослав.



За словами нашого студента, сподобалося все, але найбільше – полірування автомобіля.


Також захоплююче було проводити детейлінг-очищення інтер’єру.



— Кожен тренер вкладав дуже багато, а головне – мені було цікаво! — продовжує він. – А зацікавити — це вже половина результату навчання.





Від себе додамо, що ми дуже старалися, щоб Ярослав отримав запитання на всі свої відповіді і намагалися не лише здійснити, а й перевершити його очікування! Робитимемо це для кожного з вас!



Запис на навчання в “Carclean Academy” за такими телефонами: 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).
  • нет
  • avatar
  • Поделиться
  • +1

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.