3
Моя професія - детейлер, або Куди вдало вкласти інвестиції

Куди найкраще вкладати інвестиції? Одне з найбільш мудрих рішень – це дати хороший старт своїм дітям!


Нашому студенту Олексію Добровінському з Харківщини усього 17 років, і він – продовжувач сімейного бізнесу. Сім’я має власну автомийку і магазин автозапчастин, а незабаром відкриває СТО, де передбачений бокс під детейлінг. За цей напрямок бізнесу відповідатиме Олексій, тому батько делегував його здобувати знання в Carclean Academy!



Як розповідає наш учень, про Академію детейлінгу в м. Луцьк дізналися з соцмереж. Переглянувши відгуки випускників, прийняли однозначне рішення – тільки Carclean Academy!

Олексій пройшов комплексний курс детейлінгу і протягом тижня навчався працювати з екстер’єром та інтер’єром автомобіля. Під керівництвом досвідчених тренерів хлопець практикувався правильно мити авто та готувати його до полірування, безпечно очищати двигун та проводити професійне очищення салону.





Ну і дуже багато полірували! До речі, цей етап навчання Олексію сподобався найбільше!



Впевнені, що отримані навики та сертифікат европейського зразка забезпечать Олексію Добровінському вдалий старт у кар’єрі детейлера!



Ну а ми завжди готові підтримати і допомогти професійною порадою!

Так що якщо ви досі сумніваєтеся у майбутній професії, можливо, вас чекає детейлінг?


Carclean Academy відкрита як для новачків, так і для досвідчених спеціалістів, які хочуть підвищити свою кваліфікацію! Знайдемо підхід до кожного!

Забезпечуємо житлом і комплексними обідами.

Телефонуйте 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.