2
Не хочу вчитися, а хочу... бути детейлером: історія Максима Маркова

Чи можливо “без напрягу” здобути спеціальність і добре заробляти? Чому б і ні, вирішив Максим Марков зі Львова і приїхав у Carclean Academy навчатися детейлінгу! І зробив висновки, що інколи навчання – це справжнє задоволення!



— Після школи зрозумів, що вчитися далі категорично не хочу, — розповідає Максим. — Батьки сказали: добре, давай щось інше робити. Я й зайнявся пригоном авто з Європи. Звичайно, щоб вигідно продати автомобіль, треба, аби він був у хорошому стані. Певний час ганяв машини на полірування до інших майстрів. Потім подумав: чому б не навчитися робити це самостійно?

Їхати в Carclean Academy порекомендував знайомий – наш колишній студент, який тепер професійно займається детейлінгом у Львові.

-Так усе розписав, що сумнівів не залишилося, — сміється Максим. – Мушу сказати, що він був правий, і в Carclean Academy дійсно круто!

Базовий досвід у догляді за автомобілями Максим має – пів року працював на мийці. Але, як зізнається учень, навчатися ще було чому.



Але особливо сподобалося Максиму полірування: під керівництвом тренера Олександра Дейнеги практикувалися працювати на різних ЛФП, освоювали техніку роботи з професійним обладнанням Rupes BigFoot, підбирали зв’язки кругів і паст і багато іншого.





— Ще в Академії чудова атмосфера, — продовжує хлопець. — Настільки все просто, можна сказати, по-домашньому, що відчуваєш себе надзвичайно комфортно. Колектив неймовірний: усі відкриті, дружелюбні і завжди готові допомогти. Кожен – на своєму місці, професіонал своєї справи.

Ми вдячні за такий чудовий відгук і без зайвої скромності погоджуємося, що вчитися в нашій Академії кльово! Це підтвердить кожен наш випускник! Чекаємо і вас в Carclean Academy!

050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

1 комментарий

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.