2
Випускники Carclean Academy: історія “West Road” з м. Ковель

Коли є справжня команда, чіткий план дій і бажання працювати, здійснення запланованого – справа найближчого часу! Саме з таким настроєм Сергій, Ігор та Руслан з м. Ковель приїхали в “Carclean Academy”!




Хлопці представляють детейлінг-центр “West Road”, який незабаром відкривається у Ковелі. Буде 8 машино-місць: 2 – під мийку і 6 – під детейлінг. Планується широкий асортимент послуг на найвищому рівні!   

Сергій, Ігор та Руслан тривалий час працювали на автомийці, тому базові знання про догляд за автомобілями мають. Але щоб досягти більшого, потрібно більше знати – вирішено було навчатися!

Про “Carclean Academy” дізналися з соцмереж і вибрали курс “Детейлінг екстер’єру”.

“З мийкою були знайомі раніше, але тільки з безконтактною. Дво- і трифазна мийка, миття арок і підвіски, очищення і консервація двигуна – це все було для нас в новинку. Таких послуг у нас не було – але будуть”, — розповідають вони.




Також у “West Road” буде доступне професійне полірування автомобіля і нанесення захисних покриттів. Навики таких робіт хлопці ретельно відпрацювали в Академії — на реальних автомобілях і під керівництвом досвідчених спеціалістів.



Тренери “Carclean Academy” похвалили команду з Ковеля за наполегливість та цілеспрямованість і відмітили їхнє прагнення завжди досягати ідеального результату.




Ці риси – саме те, що робить детейлера справжнім професіоналом!

Ми з нетерпінням очікуємо відкриття детейлінг-центру “West Road” і впевнені, що тут будуть дійсно якісні послуги для автомобіля!

Ну а найкраще місце для навчання детейлінгу – це “Carclean Academy”!

Проводимо запис на жовтень за телефонами 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.