2
Коли дрібниці – зовсім не дрібниці: про детейлінг від наших випускників з Полтави

Знаєте, про що ми мріємо? Щоб якісні детейлінг-послуги були доступні у всіх куточках України! Віримо, що скоро так і буде – справжній детейлінг будуть творити наші випускники!


Станіслав Крутько і Антон Філонець приїхали в Carclean Academy з Полтави. Обоє захоплюються автомобілями і не можуть уявити без них свого життя. Тому вирішили об’єднатися в команду і зробити захоплення улюбленою роботою та вигідною справою — відкрити детейлінг-студію.



— Мінімально пробували полірувати – в основному на своїх машинах, — розповідають хлопці. – Ну і, звичайно, якісний догляд. Але розуміємо, що робимо це на любительському рівні, а хочемо професійно. Вирішили – треба навчатися.

Почали моніторити інтернет, шукати, хто може навчити справжньому детейлінгу. Переглядали соцмережі, дивилися ролики в ютубі, читали відгуки.

— Зрозуміли, що в Україні є дві відомі школи — в Одесі і в Луцьку. Якось зразу потягнуло в Луцьк, — ділиться Стас. — Підписалися на телеграм-канал Carclean Academy – і врешті-решт записалися на навчання.

Кожен вибрав свій напрямок: Станіслав навчався детейлінгу екстер’єру, Антон – інтер’єр та реставрацію шкіри. Зазначають, що фізично важко було втягнутися (боліли руки і ноги), а потім все пішло “як по маслу”.




— Якщо людина хоче навчитися – то все вийде. Ну а якщо навчання “для галочки”, зрозуміло, що учень буде шукати якісь причини, чому у нього не виходить. Ми маємо величезне бажання навчитися детейлінгу, тому не бачимо нічого складного. Тим більше, що пояснюють максимально доступно – буквально “на пальцях”, — розповідає Антон.

За словами хлопців, приємно здивувала доброзичлива атмосфера і професійний підхід тренерів, які стараються надати максимум інформації і дають вичерпні відповіді на всі запитання.

— Детально пояснюють до, здавалося б, дрібниць. А в ході роботи ти розумієш, що не такі це вже й дрібниці. Пропрацьовується кожна пилинка і подряпинка – до ідеалу, — ділиться враженнями Станіслав.



Він розповідає, що тренер Олександр Дейнега наголошував: машину не можна віддавати клієнту, якщо залишилися хоча б якісь недоліки – навіть якщо вони практично непомітні. Повинно бути все до дрібниць зроблено, щоб власник автомобіля був максимально задоволений.

— Справжній детейлінг – це зовсім інша система і результат, — додає Антон. – Але тобі це повинно подобатися, тільки тоді результат порадує.



Із захопленням розповідають наші студенти про побутові умови – навіть не очікували, що все буде так круто!

— Ми ще не поїхали, а вже хочемо знову до вас приїхати і довше побути, — сміються вони. — Дуже вже цікаво!

Нам теж було дуже приємно працювати із Станіславом та Антоном. Бажаємо втілили свої задуми у життя і приїхати у Carclean Academy за новими знаннями!

А за яким напрямком хочете навчатися ви? Телефонуйте і записуйтеся на навчання: 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

7 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.