2
- Я живу детейлінгом, - випускник Carclean Academy Сергій Корнай

Carclean Academy – це не лише кваліфіковане навчання та сертифікати, а й дружня, навіть сімейна атмосфера, — такий відгук залишив наш випускник Сергій Корнай зі Львова. Нам дуже приємно! В свою чергу, хочемо сказати, що пишаємося такими мотивованими і цілеспрямованими студентами!



Сергій має чималий досвід роботи – як у сфері догляду за автомобілями, так і поза її межами. Був головним менеджером, працював в охороні, і ось уже 2 роки як знайшов себе у детейлінгу.

— — Як і більшості представників сильної статі, мені подобаються машини, — ділиться він. – Багато важить для мене естетична сторона. А справжню красу автомобіля можна побачити або одразу після салону, або після детейлінг-комплексу. А створювати її – це взагалі щось неймовірне! Можна сказати, що я живу детейлінгом.

У Carclean Academy Сергій навчався реставрації шкіри і пластику в салоні автомобіля разом з тренером Анною Шухман.



— Дуже цікавою була практика, якої, до речі, було багато, — розповідає учень. – Ми з моїм тренером Анною проробили всі можливі варіанти пошкоджень в інтер‘єрі автомобіля. Враження просто неймовірні: не встигаєш поставити запитання, як вже отримуєш на нього відповідь!



За словами Сергія, він і не розглядав інших варіантів, окрім Carclean Academy. Стежив за Академією у соцмережах, бачив результати роботи та відгуки випускників.

-Зрозумів, що це саме те місце, де я хочу навчатися, — продовжує хлопець. – Не буду говорити банальностей про те, що запам’ятався курс і що ми в ньому проходили. Це все логічно – адже за цим ти й приїхав. Скажу лише, що в Carclean Academy працюють справжні Професіонали. Саме так, з великої літери. А ще тут навчатися приємно – ставлення до учнів дуже позитивне, завжди можна розраховувати на підтримку та допомогу.



Своє професійне майбутнє Сергій Корнай пов’язує лише з детейлінгом: планує, що буде або особиста студія, або робота в мережі Carclean.

А ми тільки ЗА!

Ви теж можете навчитися справжньому детейлінгу в Carclean Academy. Телефонуйте 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).


Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.