2
Приїхав в "Carclean Academy" з одними планами, а їду з іншими, - Сергій Юзвішин

Ви вірите, що несподіване захоплення може повністю змінити життя? Саме так сталося з Сергієм Юзвішиним з Тернополя! Сергій розповів, чому приїхав у “Carclean Academy” і що з того вийшло.



Життя до детейлінгу
Раніше працював юристом у торгівельній компанії і доглядом за автомобілями більше цікавився з позиції клієнта. Так як маю власне авто, довелося побувати у багатьох студіях. Одного разу зрозумів, що цікаво було б не лише отримувати послуги, а й надавати їх.

З чого все почалося
Мої знайомі займаються пригоном машин з-за кордону, стан яких залишає бажати кращого. Часто трапляється, що хороший і справний бв автомобіль не продається, бо людям не подобається його зовнішній вигляд. Він має павутинки, брудний салон тощо. Його потрібно привести у порядок. Але хто це буде робити? Я подумав: чому б не спробувати?



Про вибір місця навчання
Те, що потрібно навчатися, було зрозуміло одразу. Залишилося знайти де.

Мені довелося побувати в детейлінг-студії “Carclean Тернопіль”, і можу сказати, що в нашому місті вони найкращі. Випадково дізнався, що вони працюють по франшизі, і в Луцьку є Академія детейлінгу. Знайшов більше інформації, почитав, поцікавився відгуками і остаточно обрав для навчання “Carclean Academy”.



Про навчання
Перші мої враження від Академії словами не передати! Коли зайшов у бокс, подумав, що потрапив у музей! Що тут не працюють, а просто виставковий центр!

Навчання проходить на ура! Займаюся з прекрасними людьми, професіоналами у своїй справі, які багато чому можуть навчити, порадити, розказати, що до чого і як краще зробити, з чим можна стикнутися в різних ситуаціях і як це все вирішувати.




Мені тут дуже-дуже сильно сподобалося! Я навіть почав плутатися в днях (сміється). Все навчання — на емоціях. Так, важко, робота не є легкою, але вона приносить море задоволення!

Про детейлінг на практиці
Я взагалі ніколи цим не займався. Думав, що основним буде полірування. Але, як виявилося, найбільше вразила мене мийка автомобіля. Я не думав, що машину так треба і можна вимивати!

А підготовка до полірування – це взагалі дуже тонка і делікатна робота.

Найважче справлятися з хімчисткою. Це така клопітка і складна робота, але воно того варто.


Про побут
Проживанням дуже задоволений – є всі зручності, квартира на території Академії! Все люкс! Щодо харчування – обіди дуже ситні, мені особисто їх може вистачити на весь день, і на сніданок, і на вечерю.

Розташування Академії дуже зручне, практично центр міста. Можна погуляти, також у пішому доступі є кілька великих магазинів.

Про плани на майбутнє
Я приїхав сюди з одними планами, а їду з іншими. Спочатку хотів просто навчитися наводити «шик і блиск» бв машинам. Задумався над тим, щоб взяти в оренду бокс, облаштувати його за всіма стандартами і почати працювати у детейлінгу всерйоз. Налаштований на відкриття власної справи. Тому наразі активно вивчаю інформацію про курс «Організація бізнесу детейлінг-студії в Carclean Academy”.

Наразі буду закріплювати на практиці отримані знання. Однозначно планую ще приїхати в «Carclean Academy” – цікавить реставрація шкіри.

Ми раді будемо знову зустрітися з Сергієм і щиро бажаємо йому успіху!

Carclean Academy – ваш путівник в світ детейлінгу!


☎️050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

28 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.