1
Випускники «Carclean Academy»: підвищення кваліфікації для Назара Городечного (м. Львів)

Хтось приїжджає в «Carclean Academy» вивчати детейлінг з нуля, а хтось — вдосконалити свої вміння та підвищити кваліфікацію. Як, наприклад, Назар Городечний з міста Львів.




Назар – досвідчений детейлер, адже вже близько 5 років працює в офіційному дилерському центрі «Тойота Центр Львів «Діамант». Займається поліруванням автомобілів, зняттям бітумних плям, нанесенням захисних покриттів, а також хімчисткою салону.

Назаре, ви багато чого вмієте і знаєте в детейлінгу. Чому вирішили навчатися?

Детейлінг – це сфера, яка дуже швидко розвивається. Постійно з’являються нові технології та засоби. І, щоб бути на рівні, потрібно постійно за цим стежити. Тому вирішив поїхати на навчання, і керівництво центру мене в цьому повністю підтримало. Мета – покращити свої знання і навики, дізнатися сучасні методики детейлінгу, ще більше підвищити якість і розширити спектр послуг сервісного центру.



Що стало ключовим моментом у виборі місця навчання?

Вибирали, де навчатися, досить прискіпливо – по ціні, кількості днів навчання, місцю проживання тощо. Вибрали «Carclean Academy» насамперед через індивідуальний підхід. В групі тобі кожну деталь не пояснять. А тут тренер постійно з тобою, ти можеш у будь-який момент запитати, що незрозуміло, і отримати вичерпну відповідь.

Подобається в «Carclean Academy»?

Враження просто надзвичайні! Перший раз як зайшов в Академію – був у шоці, скільки тут всього є і який тут рівень.

Зараз, коли курс підходить до завершення, можу сказати, що мої сподівання повністю виправдалися і навіть перевершилися. Навчання, проживання, відношення, атмосфера – все настільки на висоті, що не передати словами!




Яким послугам навчаєтеся і що стало найцікавішим?

Проходжу навчання детейлінгу екстер’єру і реставрації сколів. Ніби й досвід маю, а кожен день нові відкриття. Наприклад, не знав, наскільки важливо правильно обслуговувати автомобіль після полірування. І що всі старання полірувальника може перекреслити одна неправильна мийка.

Навіть не уявляв, що помити автомобіль — це такий відповідальний процес;)

У майбутньому хотів би пройти навчання по антигравійній плівці та реставрації шкіри.

Як плануєте використовувати здобуті знання?

В планах — вводити у сервісному центрі «Діамант» послуги очищення підкапотного простору та мийки підвіски і колісних арок. Ну і вдосконалювати й осучаснювати послуги, які ми вже надаємо.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

Запис на навчання: +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.