1
Випускники Carclean Academy: секрети успіху від Дмитра Лиська

Успіх потрібно планувати, — вважає випускник Carclean Academy Дмитро Лисько з м. Полонне Хмельницької області. І у нього це дуже добре виходить!

Дмитро — власник мийки самообслуговування DSL. У свій час самостійно продумував і реалізовував логотип, концепцію розвитку та інші нюанси. Без перебільшень, вклав у свою справу душу, і це дало результат. Його бізнес успішно працює більше 3 років. Дмитро вирішив, що прийшов час рухатися далі, і зробив ставку на детейлінг. Чому — читайте далі.


Дмитре, чому саме детейлінг?

Я давно цікавлюся цією сферою і вважаю її дуже перспективною. Нещодавно закінчив будівництво приміщення на 2 машино-місця, і хочу організувати детейлінг-студію. Тим більше, що попит є.

Про які послуги найчастіше запитують клієнти?

Найбільше цікавляться поліруванням і хімчисткою.

На сьогодні у нашому місті професійно такі послуги ніхто не надає. Дехто, звичайно, працює у власному гаражі, але люди результатом не особливо задоволені. Так що є можливість показати себе і є до чого прагнути.

Як прийшли до рішення їхати на навчання і чому саме в Луцьк?

Навчання не було спонтанним рішенням, обдумував це давно. Сфера детейлінгу завжди мене цікавила, і приміщення будував конкретно під ці потреби.

Вважаю, що набагато ефективніше і практичніше навчитися у професіоналів, ніж пробувати самому і вчитися на власних помилках.

Тривалий час стежив за Carclean Academy в соцмережах, вивчав всю доступну інформацію. Не скажу, що одразу вибрав місце навчання — розпитував і в Хмельницькому, і в Рівному. Але все ж таки зупинився на Луцьку, в основному через позитивні відгуки випускників.

Чи виправдалися ваші сподівання?

Так, я повністю всім задоволений. Подають матеріал зрозуміло і доступно, тренери пояснюють, показують і дають можливість спробувати все самому. Вони абсолютно відкриті для всіх запитань і стараються, щоб учень максимально засвоїв інформацію. Загалом колектив дуже приємний.



Вартість навчання виправдана?

Вважаю, що заплачені гроші повністю окупилися. Сприймаю це як вклад у власний розвиток. Тим більше, що у вартість входить не лише навчання, а й матеріали та одяг для роботи, проживання, харчування і ще багато чого.

Що вивчали і що найбільше сподобалося?

Навчався детейлінгу екстер’єру, детейлінгу інтер’єру і реставрації шкіри.




Найбільше подобаються полірування, хімчистка і робота зі шкірою. Люблю наводити красу і бачити результат.



Як плануєте організовувати роботу після навчання?

Приміщення повністю готове. Залишилося закупити обладнання і можна стартувати. У ході роботи буду дивитися, чого не вистачає і на що варто звернути увагу. Але я впевнений у собі і своїх силах.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.