1
Випускники «Carclean Academy»: посвячення в детейлери для Юрія Панаса (Закарпаття)

Для когось детейлінг — справжня любов, а інші потрапляють у цю сферу, бо так складається ситуація. І залишаються надовго, бо це так захоплююче!



Юрій Панас все свідоме життя займався будівництвом, працював як в Україні, так і закордоном. Але через епідемію коронавірусу змушений був повернутися додому. Чому він вирішив стати детейлером і як це відбувалося — читайте у нашому інтерв’ю.

Юрію, що привело вас в детейлінг?

Почну з того, що раніше ніколи не працював з автомобілями. Хіба так, на любительському рівні, як більшість чоловіків. Але коли через коронавірус залишився без роботи, зрозумів, що треба у житті щось міняти.

Брат моєї дружини давно займається пригоном і перепродажем автомобілів, має напрацьовану клієнтуру. Але машини потрібно перед продажем приводити в порядок, тобто комусь за це платити. Ось він і каже: їдь повчися, і будемо працювати разом. Я подумав: а чому б і ні?




Є приміщення для детейлінгу?

Маємо власний великий гараж, зробили у ньому ремонт. Ще треба освітлення правильне організувати, і можна приступати до роботи.

Що стало вирішальним у виборі місця навчання?

О, я перерив весь інтернет. Зацікавився вашою Академією і школою в Одесі. Вибрав Carclean Academy через кілька причин: вигідніша цінова політика, індивідуальне навчання і те, що надають житло і безкоштовні обіди.

Які враження від «Carclean Academy»?

Шикарні! Всі приємні, комунікабельні, завжди розкажуть і підкажуть.
Підкупило, що розповідають все як є — що ефективно, а що не дуже, як треба робити і як не варто. Видно, що тренери працюють на результат навчання. Їм важливо, щоб ти міг самостійно виконувати цю роботу на високому рівні.



Яким послугам навчалися і що сподобалося найбільше?

Вивчав детейлінг екстер’єру, реставрацію кузова і детейлінг інтер’єру. Хотілося все охопити по максимуму.

Дуже сподобалося працювати з салоном. Звичайно, я пробував раніше чистити авто самостійно, але робив це далеко не ідеально. Тепер з допомогою Ані (тренер Анна Кравчук) знаю, як досягнути максимального результату і при цьому не позаливати кнопки ;)




Також подобається полірування — особливо коли бачиш до і після.

Чи подобається вам детейлінг як робота?

Скажу так: це доля і любов з першого погляду.

Охарактеризуйте «Carclean Academy» 3 словами.

Детейлінг, бомба, вогонь!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.