2
Випускники "Carclean Academy": любитель крутих поворотів Гліб Васюк (м. Київ)

Трапляється, що за крутим поворотом відкриваються нові, цікаві перспективи. Головне — наважитися на радикальні зміни і у потрібний момент повернути у правильну сторону!

Знайомтеся — Гліб Васюк з м. Київ, колишній представник ресторанного бізнесу, а відтепер — професійний детейлер! Він успішно пройшов комплексний курс детейлінгу в Carclean Academy і отримав сертифікат PROFY!


Глібе, розкажіть про себе. Раніше працювали з автомобілями?


Раніше спеціалізувався на сфері громадського харчування. Працював у кав’ярнях, ресторанах, готельних комплексах. Але автомобілі — моє захоплення з раннього дитинства. Давно займаюся драг-рейсингом, обожнюю дрифти і проводжу багато часу за кермом.

Про детейлінг, звісно, знав і ним цікавився. Наприклад, дивився відео, як відновлюють автомобілі у дуже поганому стані. Але, крім того, крім того, що мені автомобілі подобаються і що бачив на ютуб, я нічого не знав. Але дуже хотів дізнатися.

Тому й вирішили навчатися детейлінгу?


Це взагалі дуже цікава історія (сміється). Почну з того, що я завжди мріяв про власний ресторан. Але це дорого, тому вирішив відкрити кав’ярню. З цією метою приїхав з Дніпра в Київ.

Пів року старанно працював, розробляв бізнес-план, шукав оптимальні варіанти. Нарешті знайшов місце — хороше, прибуткове, рентабельне. Залишилося лише підписати договір оренди. Ну, думаю, «пересплю» з цією думкою, завтра оформлю всі документи і почну нове життя.
Але не так сталося, як гадалося.

Наступного дня прокинувся, встав з ліжка і сказав собі: ні, це не моє. Від всього відмовився, зібрав речі і приїхав сюди.



Що спонукало до такого радикального рішення?


Зрозумів, що не отримую задоволення від того, чим наразі займаюся. Вирішив присвятити себе улюбленій справі.



Детейлінг для вас — це...?

Спочатку думав, що це буде моїм хобі. Потім зрозумів, що це дуже перспективна сфера, де можна добре заробляти. Ну і мені така робота дуже подобається.



Так як вивчаю детейлінг з нуля, після навчання хотів би попрацювати у цій сфері, набратися досвіду. У перспективі, звичайно, розвиток власної справи.

Як обирали місце навчання?


За Carclean Academy стежу в соцмережах давно — з моменту переїзду в Київ. Одразу зателефонував, розпитав про навчання. Пам’ятаю, у той момент подумав, що досить дорого і навряд чи поїду. Поцікавився, дізнався, і на цьому все. Але, як бачите, таки не все;) Все ж таки я тут.



Поділіться враженнями від Академії.


Найперше, що подумав — настільки якісної роботи і професійного підходу я ще ніде не бачив. Був у багатьох детейлінг-студіях, у Києві та Дніпрі, де беруть великі гроші. Але вони і приблизно не дотягують до Carclean. Це моя особиста думка.



Звичайно, спочатку почувався незручно, соромився. Але це швидко пройшло (сміється). Атмосфера дуже позитивна, почуваюся абсолютно комфортно.

Навчання цікаве, тренери пояснюють зрозуміло і доступно. Головне — побільше питань задавати.



Яка детейлінг-послуга вам найбільше до душі?

На початку хотів поїхати лише на полірування — мене цікавило тільки це. Але потім вирішив ознайомитися з кожним етапом детейлінгу, спробувати зробити всі етапи власноруч. Тому обрав комплексний курс.

Отримав надзвичайно багато корисної інформації — по хімії, по роботі з різними поверхнями тощо. Але як йшов за поліруванням — так воно мені найбільше і подобається.



Як вважаєте, вартість навчання виправдана?

Пів року тому думав, що дорого. Потім почав дивитися відео, більше дізнаватися про професійний детейлінг. І зрозумів: це абсолютно прийнятна ціна.



По-перше, професійні матеріали для детейлінгу недешеві. По-друге, у вартість входить житло і обіди. А по-третє, за знання і досвід треба платити.

Чи рекомендували б ви Carclean Academy своїм знайомим і друзям?

Однозначно! Тут дійсно дають високий рівень знань і професійно навчають всім тонкощам детейлінгу!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.