2
Випускники «Carclean Academy»: Мар’ян Фазан (м. Дрогобич)

Грунтовно, відповідально і серйозно — саме так відноситься до навчання і до життя загалом Мар’ян Фазан з м. Дрогобич, що на Львівщині. Він пройшов курс «Детейлінг інтер’єру» в Carclean Academy, щоб максимально якісно та на високому рівні надавати послуги хімчистки салону автомобіля у власній студії «Hot Car».



Мар’яне, що привело вас в детейлінг? Раніше працювали з автомобілями?

Завжди подобалося доглядати за своїм автомобілем. Також 2 роки працював на автомийці. Згодом вирішив відкрити щось своє, і одразу знав, що це буде пов’язано з машинами.

Почав аналізувати і побачив, що нашому місті великий попит на хімчистку. Коли не зателефонуєш, треба по тижню чекати своєї черги. Вирішив спробувати себе у цьому напрямку. Орендував 2 приміщення — на автомийку і на хімчистку. Після навчання запускаємо студію «Hot Car».

Їхати на навчання було спонтанним рішенням чи довго обдумували?

Вчитися мене намовила дружина (сміється). Казала: повір мені, ти не пошкодуєш. Краще з самого початку навчитися робити все правильно, ніж потім переучуватися. Зрозумів, що вона була абсолютно права.



Чому вибрали Carclean Academy?

Спочатку шукав місце навчання найближче — у Львові. Але кілька людей порадило мені їхати в Луцьк. Вирішив ризикнути.

І які ваші враження?

Дууже подобається — і рівень, і атмосфера, і відношення. Побачив, до чого треба прагнути.



Складно навчатися?

Скажімо так, досить непросто (сміється). Зрозумів, що хімчистка — це не так легко, як багато хто собі уявляє. Насправді це складний процес, який вимагає відповідних знань і навиків.

Аня (тренер Анна Кравчук) дуже доступно все пояснює і детально показує. Ми разом з нею всі навики відпрацювали на практиці. Коли зробиш сам, процес запам’ятовується набагато краще.


Інформації багато, і її треба вкласти в голові і освоїти в роботі. Добре, що я завжди можу в телефонному режимі порадитися зі своїм тренером.



Чи рекомендуватимете ви Carclean Academy своїм знайомим?

Обов’язково! Та й сам невдовзі планую приїхати до вас на навчання реставрації шкіри.

Завжди раді!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.