0.00
1 читатель, 155 топиков

1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Підлісний (м. Луцьк)

Для когось детейлінг — це основна професія і спосіб заробітку, а для іншого — улюблений спосіб відпочинку!

Андрій Підлісний з міста Луцьк давно і успішно працює у сфері IT. А у вільний від основної роботи час дуже любить доглядати за своїм автомобілем. Читає, дивиться відео, цікавиться новинками детейлінгу. Ну а за професійними знаннями і навиками приїхав в «Carclean Academy»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Озінович (м. Луцьк)

Щоб стати детейлером, не потрібно ні конкретної освіти, ні обов’язкового досвіду. Лише бажання! А всім тонкощам професії можна навчитися в «Carclean Academy»! Як зробив Юрій Озінович з міста Луцьк!


Юрій ніколи раніше не займався детейлінгом, працював зовсім в іншій галузі. Хоча, зізнається він, із захопленням дивився відео по перевтіленню автомобілів і часто замислювався, що хотів би таку роботу. Ну що ж, бажання здійснюються! Юрій пройшов навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» і планує розвиватися у цій сфері!
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Павло Голинський (м. Івано-Франківськ)

— Маю досвід роботи в різних сферах, але завжди повертався до автомобілів. Впевнений, що робота в детейлінгу даватиме мені задоволення і хороший заробіток, — розповідає Павло Голинський з м. Івано-Франківськ. Він завершив курс «Детейлінг інтер’єру» в «Carclean Academy», отримав сертифікат детейлера і планує реалізувати себе в галузі автомобільної краси!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Палецький (м. Рівне)

— Захопився детейлінгом, коли побачив його результат на власному автомобілі. Це просто ВАУ-емоції! Вирішив, що хочу таким займатися, — розповідає Дмитро Палецький з міста Рівне.

Вирішено — зроблено! Дмитро пройшов комплексний курс навчання в «Carclean Academy» і поповнив ряди професійних детейлерів!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Роксолана Дмитрук (м. Луцьк)

Інколи життя робить ну дуже круті повороти! Наприклад, юрист-правознавець Роксолана Дмитрук з м. Луцьк навіть подумати не могла, що стане директором СТО, а потім ще й детейлером!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій і Юлія Тимощуки (м. Здолбунів)

Ніщо так не поєднує сім’ю, як спільні інтереси! Це підтвердять Юрій і Юлія Тимощуки, які обоє захоплюються автомобілями, разом працюють і разом пройшли комплексний курс детейлінгу в «Carclean Academy»!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Зайцев (м. Дубно)

— В детейлінгу потрібно постійно навчатися, розвиватися і впроваджувати нові послуги, — впевнений Андрій Зайцев з м. Дубно. Він пройшов навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Реставрація шкіри» і успішно застосовує отримані знання та навики у власному бізнесі!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Сергій Торчинюк (ТОВ «Тигрес, м. Луцьк)

Власний детейлер у штаті — це дуже круто і потрібно, — вирішили у ТОВ «Тигрес» і прислали свого працівника на навчання в «Carclean Academy». Сергій Торчинюк з м. Луцьк пройшов в Академії курси «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру» і готовий професійно доглядати за автопарком підприємства!


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Олена Гаврилюк (м. Вараш)

— Це дуже акуратна і кропітка робота, але результат того вартий, — розповідає про своє знайомство з реставрацією шкіри випускниця «Carclean Academy» Олена Гаврилюк з м. Вараш. За освітою наша учениця — кравець-закрійник, і має власний невеликий бізнес у цій сфері. Відновлення шкіри стало ще одним захопленням Олени, яке вона планує перетворити у прибуткову справу.


Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: Станіслав Юдицький і Денис Ковальковський (м. Бровари)

Коли робота у задоволення, хочеться у цій сфері розвиватися, дізнаватися і впроваджувати щось нове, — розповідають представники студії детейлінгу «BroClean» (м. Бровари) Станіслав Юдицький і Денис Ковальковський. Вони вже досвідчені детейлери, і їм дуже подобається працювати з автомобілями. Зараз хлопці вирішили впровадити у себе послугу по реставрації шкіри. За знаннями і навиками приїхали в «Carclean Academy».


Читать дальше →