1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Зайцев (м. Дубно)

— В детейлінгу потрібно постійно навчатися, розвиватися і впроваджувати нові послуги, — впевнений Андрій Зайцев з м. Дубно. Він пройшов навчання в «Carclean Academy» за напрямком «Реставрація шкіри» і успішно застосовує отримані знання та навики у власному бізнесі!



Детальніше — у нашій розмові!

Андрію, як давно ти у детейлінгу?

Біля машин вже близько 20 років. Серйозно займаюся доглядом за ними років 10. Починав з мийки. Спочатку працював по найму, потім відкрив власну справу. На сьогодні надаємо послуги мийки, хімчистки і полірування авто. В основному займаємося автомобілями, пригнаними з-за кордону.

Чому вирішив зайнятися реставрацією шкіри?

У нашому невеликому місті досить велика конкуренція, тому треба тримати якість і мати широкий спектр послуг. Попит на реставрацію шкіри великий, ну і мені це цікаво.



Як обирав місце навчання?

З компанією «Carclean» співпрацюю досить давно, купую тут матеріали для роботи. Про те, що на вашій базі навчають детейлінгу, дізнався з інтернету. Слідкую за вами в соцмережах. Неодноразово переконувався у професійності компанії, тому при виборі місця навчання навіть не вагався.



Задоволений вибором?

Звичайно! Потужна матеріально-технічна база, кваліфікований персонал, професійний підхід, чудове відношення. Все супер!



Навчання подобається, дуже цікаво. Навчаюся з нуля, тому багато корисного відкрив для себе. Радий, що звернувся до професіоналів і тепер можу надавати послугу на високому рівні!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.