1
Випускники «Carclean Academy»: Артем Матевосян (с. Власівка, Кіровоградська обл)

— Плануємо надавати якісні послуги, а для цього потрібно пройти відповідне навчання, — розповідає випускник «Carclean Academy» Артем Матевосян з с. Власівка, що на Кіровоградщині. Артем — преставник відомого в регіоні СТО «TIR Автотранс», на базі якого невдовзі будуть доступні послуги професійного детейлінгу!



Артеме, розкажи про себе і компанію, в якій працюєш.

За освітою я інженер-механік по рухомому складу на залізниці. Закінчив технікум у Кременчузі та інститут у Дніпрі. Тривалий час працював на автомийці. Нещодавно перейшов працювати на «TIR Автотранс». Компанія має станцію техобслуговування легкових і вантажних автомобілів, а також магазин автозапчастин.

Зараз будуємо приміщення для мийки і детейлінгу. Керівник запропонував мені, поки є час, поїхати на навчання і підвищити кваліфікацію. Я й погодився. Поки готується приміщення, також проходжу підготовку.



Чому вибрали саме «Carclean Academy»?

Місце для навчання шукав мій керівник. Аналізував, зрівнював і обрав найкращий, на його думку, варіант.

Поділися враженнями від Академії.

Все подобається, навчатися легко, навчають зрозуміло і доступно. Тренер, якщо бачить, що я щось не розумію, одразу підходить і детально пояснює. Дивиться, як я роблю, за потреби коригує.



Незважаючи на те, що я вже працював на мийці, і мені теж показували та розказували, приїхав сюди — і все як заново. Я навіть не думав, що можна так мити автомобіль! Для мене мийка була — це коли загнали, запінили, змили, витерли, і машина поїхала. А у детейлінг-мийці система зовсім інакша. Технології змінюються, з’являються нові, тому стараюся максимально засвоїти інформацію. Дуже мені цікаво!



Зручно, що житло поруч. Після насиченого дня приходиш і одразу відпочиваєш.

Які плани одразу після навчання?

Потрібно буде навики відточити. Спочатку, можливо, наб’ємо руку на своїх автомобілях. Коли буде готове приміщення, зможемо впевнено приступити до роботи і якісно обслуговувати клієнтські авто.

Щиро бажаємо успіху!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.