1
Випускники «Carclean Academy»: Дмитро Палецький (м. Рівне)

— Захопився детейлінгом, коли побачив його результат на власному автомобілі. Це просто ВАУ-емоції! Вирішив, що хочу таким займатися, — розповідає Дмитро Палецький з міста Рівне.

Вирішено — зроблено! Дмитро пройшов комплексний курс навчання в «Carclean Academy» і поповнив ряди професійних детейлерів!



Дмитре, хто ти по спеціальності і чим займаєшся? Чи пов’язана твоя робота з автомобілями?

За освітою я електрик. Випробував себе у багатьох професіях: по спеціальності, був торговим працівником, працював за кордоном. Але з автомобільною сферою до цього справи не мав.

Що спонукало зайнятися детейлінгом?

З підліткового віку була цікавість до машин. Завжди любив, щоб авто було чисте, в салоні прибрано. Тому, як міг, доглядав за салоном і кузовом. Пробував навіть полірувати фари. Але це все було для себе і на любительському рівні.

Серйозне зацікавлення детейлінгом почалося після того, як випробував його можливості на власних авто. Ці емоції після якісно проведених хімчистки і полірування ні з чим не порівняти! Після детейлінгу другого автомобіля вирішив, що мені це подобається і хочу навчитися.



Почав дивитися в ютубі відео про школи детейлінгу, читати в інтернеті відгуки. Вибрав «Carclean Academy». Записався на навчання і, поки чекав його початку, знайшов і одразу взяв в оренду приміщення. Зараз робимо ремонт.

Чи виправдалися твої сподівання щодо навчання?

Звичайно! Хороше відношення, чудова атмосфера, всі професійні і привітні. Всю інформацію отримав доступно і в повному обсязі.



Сподобалося, що учнів постійно супроводжує спеціаліст. Якщо щось не розумів в практиці чи теорії, одразу перепитав. Щось не так почав робити — зразу виправили і показали, як правильно.

Враження від Академії дуже хороші!

Що з послуг найбільше сподобалося?

Дуже «зайшло» полірування. Воно захоплює, особливо коли бачиш «до і після».



Які плани після навчання?

Перш за все, облаштувати приміщення. Потім відпрацювати навики на власних авто і машинах знайомих. Ну а тоді вже можна приступати до роботи.

Бажаємо успіхів!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.