1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій Озінович (м. Луцьк)

Щоб стати детейлером, не потрібно ні конкретної освіти, ні обов’язкового досвіду. Лише бажання! А всім тонкощам професії можна навчитися в «Carclean Academy»! Як зробив Юрій Озінович з міста Луцьк!


Юрій ніколи раніше не займався детейлінгом, працював зовсім в іншій галузі. Хоча, зізнається він, із захопленням дивився відео по перевтіленню автомобілів і часто замислювався, що хотів би таку роботу. Ну що ж, бажання здійснюються! Юрій пройшов навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» і планує розвиватися у цій сфері!

Юрію, розкажи про себе. Хто ти за освітою, чим займався раніше?

Навчався на кабельника-спаювальника. Це професія, пов’язана з обслуговуванням кабельних мереж, і з переходом на оптоволокно вона втратила свою актуальність. Тому по спеціальності практично не працював. Маю також освіту слюсаря з ремонту автомобілів, але і в цю сферу також не пішов. Працював на автозаводі, потім на будівництві за кордоном.

Чи є досвід роботи з автомобілями?

Хіба тільки ремонтував власне авто. Стосовно догляду, то ні.

Чому вирішив навчитися детейлінгу?

Завжди це подобалося, але ніколи не вистачало часу. Коли отримав травму і на будівництві працювати вже не міг, вирішив зайнятися тим, чим давно захоплююся. Треба вчитися, щось нове пізнавати. Ця сфера дуже цікава для мене.



Прочитав про «Carclean Academy» в Інстаграмі. Вирішив: якщо така школа є у моєму місті, треба скористатися можливістю. Приїхав, мені зробили екскурсію, ну і записався на навчання (сміється).



Поділися враженнями.

Мені подобається. І сама робота, і атмосфера. Тренер все детально розказує, допомагає: коли щось не виходить. Доступно, зрозуміло і професійно.



Які плани після навчання?

Хотів би влаштуватися на роботу у хорошу детейлінг-студію, щоб набути досвіду. Можливо, у майбутньому відкрити щось своє.



Бажаємо успіхів!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.